Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Νέα ΝΙΚΗ των φαντάρων στα ΧΩΚ, 180 Μ/Κ μετά την παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Αυτή η εικόνα είναι πλέον Παρελθόν μετά την παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ από την 180 ΜΚ/Β (Καπανδρίτη)
Πραγματικά βρέθηκε λύση 
Όλα καλώς ! 
Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! 
Ο υποδιοικητής βοήθησε στο έπακρο! 
Όλα πλέον θα πάνε ομαλά !
Συνάδελφοι, η νέα αυτή ΝΙΚΗ του κινήματος των φαντάρων αποδεικνύει ότι όχι μόνο οι φαντάροι έχουμε δικαιώματα, αλλά κυρίως ότι μπορούμε και πρέπει να τα Διεκδικούμε, μαζικά και αποφασιστικά.
Στην 180 ΜΚ/Β (Καπανδρίτη), οι συνάδελφοι φαντάροι όχι μόνο Ανέτρεψαν το κλίμα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που είχε επιβάλλει η Διοίκηση, αλλά ικανοποίησαν και τα Δίκαια Αιτήματα τους.
Ο ΦΟΒΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.
Στείλε τε επιστολές με τις καταγγελίες σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, Βγείτε ΠΑΡΑΠΟΝΟΎΜΕΝΟΙ, Δυναμώστε την αγωνιστική προσπάθεια του Κινήματος των Φαντάρων και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Θυμίζουμε:

Άθλιες Υβριστικές επιθέσεις από Διοικητή! Φόβος και παράνοια στα ΧΩΚ: Καταγγελία από από την 180 ΜΚ/Β (Καπανδρίτη)


Δεν είναι η πρώτη καταγγελία που δεχόμαστε από τη συγκεκριμένη μονάδα. Η διαφορά είναι ότι αυτή την φορά η καταγγελία δεν αφορά κυρίως την αδικαιολόγητη «εμπλοκή» που τρώνε οι φαντάροι αλλά την συμπεριφορά της ηγεσίας. Ακόμα η καταγγελία αφορά την μοίρα της μονάδας, πράγματα δηλαδή που γίνονται με την συμμετοχή ή τη γνώση του ίδιου του διοικητή.
Ακολουθεί η καταγγελία:
Είμαστε στρατιώτες στην 180 ΜΚ/Β Χωκ στο Καπανδρίτι.
Το πρόβλημα που θέλουμε να δημοσιεύσουμε έχει να κάνει με τον διοικητή της πυροβολαρχίας και λοιπά στελέχη που φτάνουν μέχρι και στη βλασφημία των Θείων. Οι υπηρεσίες ναι μεν πάνε 2-1 3-1 (πριν κάτι μέρες πήγε 15-1) έχουμε όμως πρόβλημα όσο αφορά τη συμπεριφορά προς τους φαντάρους! Ο διοικητής της πυροβολαρχίας μιλάει αισχρά στους στρατιώτες (πχ όταν συνάδελφος δήλωσε ότι δεν θέλει να πάρει την άδεια του σε μέρες που του υποδείκνυαν, η απάντηση που πήρε ήταν τα @@ θα πάρεις) κάνει διακρίσεις μεταξύ μας που έχει ως αποτέλεσμα όσοι δεν είναι "δεξί χέρι" δεν παίρνουν ούτε καν υπηρεσιακά για προβλήματα που έχουμε στο σπίτι μας . Δεν δίνει τις άδειες που πρέπει να δώσει και μας αναγκάζει να πάρουμε όλη τη κανονική μας άδεια με πρόφαση ότι θα μας δώσει μέρες στο τέλος που σπάνια γίνεται (όπως προαναφέρθηκε μόνο στις διακρίσεις του) έχει πολλά άτομα στα γραφεία με αποτέλεσμα λίγοι να τρέχουν από αγγαρεία σε αγγαρεία και στο τέλος να ακούν την ατάκα "δεν έκανες και τίποτα χαλάρωσε ". Τα καινούργια στελέχη στο επιλοχάδικο είναι συνεχώς επιβλητικά καταπιέζοντας τους στρατιώτες. Δεν μας αφήνουν χώρο για να βγούμε παραπονούμενοι διότι δεχόμαστε απειλές ότι θα μας πάνε σε άλλη πυροβολαρχία μακριά από το σπίτι μας. Έδιωξε πριν λίγο καιρό άτομα με τρανταχτά κοινωνικά κριτήρια σε άλλες πυροβολαρχίες για 12 μέρες με τη δικαιολογία "υπηρεσιακές ανάγκες" και κάποια άτομα είχαν προβλήματα στο σπίτι τους ακόμα και προσωπικά στην υγεία τους!
Συνάδελφοι μην τους αφήνεται να παίζουν με τα δικαιώματά σας και με την ψυχολογία σας. Βγείτε παραπονούμενοι και αφού ο διοικητής δεν σας ακούει, μεταφέρετε το παράπονό σας στον επόμενο στην ιεραρχία ακόμα και αν είναι αξιωματικός του ΓΕΣ. Αλήθεια ο ΓΔΠΒ τι έχει να πει για τις καταγγελίες όπου ο στρατός φτάνει ακόμα και σε σημείο καταπάτησης της κατ΄εξαίρεση μετάθεσης για να βολέψει τους δικούς του και να απειλήσει όσους δεν δέχονται την καταπάτηση των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειάς τους;
ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ-ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου