Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Στο ΕΚΕΜΣ, Στρατόπεδο Σακκέτα Β', παίζουν άσχημα παιχνίδια με την Υγεία των Φαντάρων-ο Διευθυντής ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ τους γιατρούς του 401!

Ποια Μέριμνα για το Προσωπικό προπαγανδίζει το ΓΕΣ;
Τι είναι αυτά που λέει ο Αρχηγός ΓΕΣ Στεφανής;
Δεν βλέπει τις επικίνδυνες αθλιότητες που συντελούνται στο Σακκέτα; 
Επιδημία κοντεύει να ξεσπάσει με τους χειρισμούς της Διοίκησης!!! 
Η παρακάνω επιστολή καταγγελίας των φαντάρων αποδεικνύει το πως αντιμετωπίζει ο Στρατός τους στρατιώτες και τι βρώμικα παιχνίδια παίζει με την Υγεία τους.
Οι οδηγίες των γιατρών του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου πετιούνται στα σκουπίδια.
Ο Διευθυντής ξέρει τι πρέπει να γίνει...

Αυθαιρεσία;
Αδιαφορία;
Ας μας απαντήσει το ΓΕΣ πως είναι δυνατόν, στη βάση ποιων Νόμων και ποιων Διαταγών να γίνονται όλα αυτά που καταγγέλλονται;
Είναι δυνατόν να τίθεται με τέτοιο τρόπο η Υγεία τόσων νέων ανθρώπων που Υποχρεώθηκαν να ντυθούν στα χακί και να υφίστανται όλο αυτό τον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ; 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Φαντάρων από το ΕΚΕΜΣ
Θέλουμε να καταγγείλουμε ότι στο στρατόπεδο Σακκέτα Β', στο ΕΚΕΜΣ, ο Διευθυντής απαγόρευσε σε αρρώστους στρατιώτες να μεταβούν σπίτι τους για ανάρρωση ενώ υπήρχε σχετική σύσταση από γιατρούς του 401. 
Συγκεκριμένα ο ίδιος ο διευθυντής είπε στην πρωινή αναφορά ότι οι γιατροί κάνουν "σύσταση", όμως ο ίδιος αποφασίζει για το αν θα πάνε σπίτι τους οι στρατιώτες τονίζοντας ειρωνικά ότι διαθέτουμε έναν ωραιότατο θάλαμο για να τους φιλοξενήσει. (Πιθανώς ως μέσο τιμωρίας  για κάποιον λόγο).
Παραβλέπει ωστόσο ότι στον εν λόγω θάλαμο διανυκτερεύουν και όλοι οι στρατιώτες που έχουν υπηρεσία με κίνδυνο να μεταδοθούν ασθένειες, όπως και συνέβη καταλήγοντας ο ένας να κολλάει τον άλλον και οι άρρωστοι πλέον να είναι πολλοί. 
Επιπλέον οι ασθενείς πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένη διατροφή, να είναι σε χώρο που θα τους βοηθήσει να αναρρώσουν ταχύτερα και τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει στη μονάδα. 
Είναι αδιανόητο ο διευθυντής να τους κρατά στον θάλαμο με τους υγιείς στρατιώτες για να τους τιμωρήσει για άλλα παραπτώματα. 
Θα έπρεπε να τους επιτρέψει να ακολουθήσουν τη σύσταση των γιατρών ή τουλάχιστον να εισαχθούν στο 401 μέχρις ότου γίνουν καλά. 
Δεν παίζουν με θέματα υγείας.
Συνάδελφοι, αν δεν αγωνιστείτε θα σας σκίσουν. Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου