Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Επίδειξη υπερφίαλου εθνικισμού από τον Στρατηγό Καμπά, διοικητή του Δ' Σώματος Στρατού!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Αυτή την περίοδο σε όλα τα στρατόπεδα της Ελλάδας πραγματοποιείται η βασική εκπαίδευση των φαντάρων της 2018 Ε ΕΣΣΟ. Τα λεγόμενα ΣΠΕΝ. 

Είναι μια περίοδος έντονης στρατικοποίησης όπως και τα ίδια στελέχη παραδέχονται με σκοπό να "σπάσουν" ουσιαστικά οποία αντίδραση μπορεί να κρύβει κάποιος φαντάρος στις αυθαιρεσίες τους.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και ο "πύρινος λόγος" του διοικητή του 4ου Δ΄Σώματος Αντιστράτηγου Καμπά ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή του Έβρου και φυσικά πολλά στρατόπεδα της περιοχής. 

Ένα απ' αυτά είναι και αυτό της Πλάτης όπου υπηρετούμε αυτή τη στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν την προηγούμενη Τετάρτη επισκέφθηκε το Πεδίο Βολής του Σπηλαίου.

Ο "λόγος" αυτός περιελάμβανε φράσεις όπως " ο εχθρός είναι ένας και είναι απέναντι" "εμείς εδώ φυλάμε Θερμοπύλες", "δεν θα αφήσουμε σπιθαμή εδάφους στους εχθρούς" και όποιος επιτεθεί στην Ελλάδα θα το πληρώσει ακριβά" ενώ αποκαλούσε τους Τούρκους πολίτες ως "ο Τούρκος". 

Το κλίμα ήταν ήδη βαρύ από πριν όπου κατά την διάρκεια όπλο ασκήσεων ένας ανθυπολοχαγός έκανε καψώνια (κλίνατε επί δεξιά, αριστερά κτλ) σε φαντάρους γιατί δεν έκαναν καλά τις ασκήσεις αυτές. 

Και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αυτό δεν είναι καψώνι και να μην "γράφουμε μαλακίες στον Σπάρτακο"!!!
Όλα τα παραπάνω μας δείχνουν μια προσπάθεια της ίδιας της αστικής τάξης, εκπροσωπούμενη από ανώτατα στελέχη του ΓΕΣ, να αποπροσανατολίσει την νεολαία από τον πραγματικό εχθρό που βρίσκεται εντός συνόρων και βρίσκεται στις τράπεζες και τα υπουργεία και στους εταίρους τους ΝΑΤΟ κ ΕΕ.
Εμείς απαντάμε ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους φτωχούς Τούρκους στρατιώτες, εργάτες, αγρότες κτλ. 
Και δεν θα αφήσουμε κανέναν φαντάρο απροστάτευτο μπροστά στα "κέφια" κανενός στρατόκαυλου....
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου