Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

4ο ΤΕΦ Κομοτηνής: το 2018, ο Στρατός στέλνει στο νοσοκομείο φαντάρους τσιμπημένους από ΚΟΡΙΟΥΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για κουρκουλος οχι αλλο καρβουνο
τι κανετε μωρε;
σταματηστε τους κοριούς
ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΡΙΟΥΣ
Αρχηγέ ΓΕΣ Στεφανή, όχι άλλη τέτοια Μέριμνα για το Προσωπικό!
Όχι άλλη τέτοια φροντίδα για τους φαντάρους...
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Οι συνθήκες κάτω απ τις οποίες κάνουν τη θητεία τους οι φαντάροι στο 4ο ΤΕΦ Κομοτηνής

αποδεικνύουν για άλλη μια φορά πως ο ελληνικός στρατός απέχει πολύ από το να καλύπτει τις ανάγκες και τα δικαιώματα των φαντάρων που καλούνται να τον υπηρετήσουν.

Στο συγκεκριμένο στρατόπεδο οι παλαιότεροι φαντάροι όντας ελάχιστοι αδυνατούν να επιτελέσουν τις πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες, με αποτέλεσμα απ την εξάντληση να μη συμμετέχουν στις κοινές αγγαρείες, που αφορούν τους κοινόχρηστους χώρους οι οποίες επιτελούνται απ τους νεοσύλλεκτους φαντάρους που είναι ήδη ''φορτωμένοι'' με την κουραστική εκπαίδευση του ΣΒΕΝ.

Επίσης οι νεοσύλλεκτοι καθαρίζουν παράνομα τα γραφεία των στελεχών και το διοικητήριο, ενώ κάποια μεσημέρια δεν τους επιτρέπεται να κοιμηθούν υπό το φόβο κάποιας ενδεχόμενης επιθεώρησης που θα αποκάλυπτε μια εικόνα διάλυσης για το στρατόπεδο(σύμφωνα με τα λεγόμενα καποιων στελεχών).

Οι νεοσύλλεκτοι επίσης απαγορεύεται ''να περιφέρονται '' όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε

μέσα στο μικροσκοπικό στρατόπεδο παρά μόνο γύρω από τους θαλάμους που κοιμούνται.

Το κυλικείο ανοίγει ελάχιστες φορές την ημέρα καθώς δεν υπάρχουν αρκετοί ''παλιοί'' φαντάροι να καλύψουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία μ αποτέλεσμα οι φαντάροι να έχουν ελάχιστες ώρες ψυχαγωγίας κι επικοινωνίας μεταξύ τους.

Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό κλίμα αυστηρού ελέγχου κι εξάντλησης των φαντάρων, λόγω της παλαιότητας του συγκεκριμένου στρατοπέδου περίπου για μία εβδομάδα οι ντουζιέρες δεν είχαν ζεστό νερό. Τελικά,αυτό το ζήτημα επιλύθηκε.
Ωστόσο,παρουσιάστηκαν και φαινόμενα ''κοριών'' που σαν συνέπεια είχαν να μεταφερθούν κάποιοι φαντάροι στο νοσοκομείο και να τους δοθεί η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή(αλοιφές κλπ.), πρόβλημα που εξακολουθεί να υφίσταται,καθώς επανεμφανίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου