Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Απ' τον Αδωνη στον Βελόπουλο, ή από την πατριδοκαπηλία και την ηλιθιότητα στην γελοία χριστεμπορία. (Βίντεο)


Μόνο αν επισκεφτεί κανείς το twitter μπορεί να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη για τον εύστοχο χλευαστικό τρόπο που αντιμετώπισαν οι χρήστες του διαδικτύου, τις απόψεις που εκδήλωσαν πρόσφατα οι "καθηγήτριες" που διδάσκουν στην "σχολή" που διαθέτει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνης Γεωργιάδης.

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας ο σύντροφος mitsos175 σχολίαζε τα λεγόμενα μια "καθηγήτριας" της "σχολής" που διδάσκει "Ελληνική Αγωγή" η οποία έλεγε στους "μαθητές" της (αλήθεια, υπάρχουν άτομα που πληρώνουν για να ακούνε τέτοιες αστειότητες;) ότι πριν από 13 εκατομμύρια χρόνια γεννήθηκε ο πρώτος Έλληνας, άριος και λευκός πρόγονος μας.

Στην συνέχεια ήρθε να προστεθεί και η σύζυγος του Αδωνη που μας γνωστοποίησε κι αυτή την "αποκάλυψη" της, ότι δηλαδή ο Παρθενώνας έχει χτιστεί εδώ και εκατομμύρια χρόνια.

Τώρα θα πείτε ότι αυτά είναι θέματα που μόνο οι σατιρικές τηλεοπτικές εκπομπές και οι θεατρικές κωμικές παραστάσεις αξίζει να ασχοληθούν. Σωστό κι αυτό με μια διαφορά. Οτι ο ιδιοκτήτης αυτής της σχολής είναι "εθνοσωτήρας" μας, αντιπρόεδρος ενός κόμματος που πιθανόν σύντομα να το δούμε στην κυβερνητική εξουσία και ο ίδιος να γίνει υπουργός. Αρα να καθορίζει τις τύχες μας.

Εμείς πάντως δεν αντισταθήκαμε και φτιάξαμε ένα βιντεάκι. Πρωταγωνιστούν σ' αυτό η Μανωλίδου καθώς και ένας πρώην ομοϊδεάτης του Αδωνη, και τώρα αρχηγός κόμματος που κι αυτός προσδοκά να μας σώσει. Μιλάμε για τον συνάδελφο του, πολιτικάντη - τηλεπωλητή Κυριάκο Βελόπουλο. (Αυτόν ντε που ανάμεσα στα μαντζούνια για κάθε νόσο και μαλακία πουλάει και τα ... χειρόγραφα του Χριστού)

https://tsak-giorgis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου