Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Διοικητές "ρίχνουν Χριστο-Παναγίες" στους φαντάρους αλλά μετά τις δημόσιες καταγγελίες θέλουν Διάλογο!

ΟΤΑΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ...
Πρόσφατα συνάδελφοι φαντάροι δημοσίευσαν επιστολή καταγγελίας όπου αποκάλυπταν το κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί σε συγκεκριμένη μονάδα της Αττικής.
Μάλιστα, ο Διοικητής έχει φτάσει στο επίπεδο να ρίχνει Χριστο-Παναγίες στους φαντάρους.
Έχει σημασία να δούμε τι ακολούθησε τη δημοσίευση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όταν καταγγέλθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ η αισχρή-άθλια τρομοκρατική συμπεριφορά του συγκεκριμένου στελέχους. Γιατί υπήρξαν αντιδράσεις.
Σε ελάχιστο χρόνο το ΓΕΣ υποχρεώθηκε να παρέμβει και να διερευνήσει τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
 Σημασία βεβαίως για εμάς έχει το γεγονός ότι όχι μόνο έγιναν οι Απαραίτητες συστάσεις στο διοικητή, αλλά επίσης ικανοποιήθηκαν άμεσα τα Δίκαι Αιτήματα των συναδέλφων.
Ακολούθως λάβαμε την παρακάτω επιστολή που αφενός ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι καταγγελίες των φαντάρων ήταν ΑΛΗΘΙΝΕΣ, αφετέρου μας κάνει συστάσεις!!!
Ο Διοικητής που έκανε ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και ΒΛΑΣΦΗΜΗΣΕ φαντάρους, τους εγκαλεί γιατί δημοσιοποίησαν την επιστολή που αποκάλυπτε την Παράνομη και Επιθετική Συμπεριφορά του...
Και τους εγκαλεί -αυτός που τους έβρισε και τρομοκράτησε φορώντας την Στολή και εκμεταλλευόμενος τη θέση του στην Ιεραρχία- γιατί δεν στάθηκαν ΑΝΤΡΙΚΙΑ face 2 face να πιασουν και να μιλησουν με τον διοικητη....
Παραθέτουμε την επιστολή του.
Μπορούν όλοι να βγάλουν συμπεράσματα για το πως συγκεκριμένοι Διοικητές εννοούν το "ΑΝΤΡΙΚΙΑ"
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ όμως είναι ότι μας Υπολογίζουν συνάδελφοι μόνο όταν τους Αντεκόμαστε, όταν Καταγγέλλουμε Δημόσια, όταν δίνουμε τη μάχη για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου με Στολή με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Διαβάστε και θαυμάστε Διοικητή του Ελληνικού Στρατού: 
 Κύριοι του blog μη γενικολογειται. Για να πείσετε βγειτε ΕΠΩΝΥΜΑ και γραψτε την αποψη σας όχι κρυμένοι... διαφορετικα λίγο μυαλο να εχει ο αναγωστης, κατανοει οτι οι στρατιωτες που καταγγελουν καθως και το blog σας γενικολογουν και χρεώνουν εναν ανθρωπο που ισως να εκανε ενα λάθος όπως κανουν όλοι οι ανθρωποι, πιστευω και εσεις και τον βγαζετε σεντρα. Άρα οι στρατιωτες που αισθανονται αδικημενοι, μπορουν ΑΝΤΡΙΚΙΑ face 2 face να πιασουν και να μιλησουν με τον διοικητη. 
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου