Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΚΩΣ: Ο Μεγαλύτερος ΚΛΕΦΤΗΣ των φαντάρων είναι ο Στρατός και το Υπουργείο Άμυνας

Δηλαδή πάνε τα παιδιά μας στον στρατό για να επιβαρυνθούμε εμείς τα οικονομικά προβλήματα της κάθε μονάδας ; 
Δεν φτάνουν τα δικά μας;
Πριν λίγες μέρες καταγγελίες που δημοσίευσε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ να αμφισβητήσει το Υπουργείο Άμυνας έκαναν λόγο για τα σαδιστικά και επικίνδυνα ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ που υπέβαλε δεκάδες φαντάρους η διοίκηση του 282 ΤΕ προκειμένου να αποκαλύψει με ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ τον υπεύθυνο της αφαίρεσης ευρώ από άλλον συνάδελφο.
Το γράμμα από τον εκπρόσωπο της λαϊκής οικογένειας που δημοσιεύουμε αποδεικνύει ότι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ του λαϊκού εισοδήματος με παιδί στον Στρατό, είναι οι Διοικήσεις των μονάδων, η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και το Υπουργείο Άμυνας. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
θα ήθελα να καταγγείλω αυτά που συμβαίνουν στο παιδί μου αλλά φυσικά και σε άλλα παιδιά, τα οποία βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με το δικό μου. 

Ο γιος μου είναι φαντάρος στην Κω, νεοσύλλεκτος, δεν έχει 3 εβδομάδες στον στρατό. Παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο 282 στην Κω και αμέσως μετά από 4...5 ημέρες πήγε στο στρατόπεδο του πυροβολικού, πάλι στο ίδιο νησί, για την αρχική του εκπαίδευση.

Μου αναφέρει ολοένα συχνότερα ότι το φαγητό που τους δίνουν πολλές φορές δεν επαρκεί ή δεν είναι καλό. 

Δυστυχώς τα οικονομικά της οικογένειας δεν είναι καλά και δεν μπορώ να υποστηρίξω τον γιο μου όπως άλλες μητέρες. 

Αρκετά παιδιά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα παραγγέλοντας από έξω ή από το ΚΨΜ, που συχνά πυκνά εμμέσως πλην σαφώς τους ωθούν να αγοράζουν από αυτό, το οποίο είναι το μόνο που δεν λείπει από δίπλα τους σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Οι εγκαταστάσεις είναι άθλιες, ντουλάπες δεν υπάρχουν για όλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περιστατικά κλοπών, ενώ τα καλοριφέρ δουλεύουν ελάχιστα, καθόλου στους θαλάμους.
Ζεστό νερό για μπάνιο είναι πολυτέλεια.
Όποιος προλάβει.
Τα παράπονα έφτασαν από κάτω προς τα πάνω στον Συνταγματάρχη, ο οποίος τους απάντησε ότι δεν ευθύνεται για το ότι η Ταξιαρχία δήλωσε ικανή για την εκπαίδευση στρατιωτών πολλαπλάσιου αριθμού από τον πραγματικό, χωρίς να υπάρχουν οι αντίστοιχες υποδομές.
Συνέστησε λίγο υπομονή για μερικές εβδομάδες, από όλους, μέχρι να πάνε οι φαντάροι στις κανονικές τους μονάδες ( η εκπαίδευσή τους είναι ένα σύντομο πάρεργο για όλους), ενώ για το θέμα του φαγητού οι περικοπές είναι αναγκαστικές αφού χωρίς αυτές δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα βασικά για την λειτουργία τους (μελάνια, χαρτιά κτλ) για το στρατόπεδο.
Δεν θα έπρεπε αυτά όλα να τα καλύπτει η υπηρεσία;
Δηλαδή πάνε τα παιδιά μας στον στρατό για να επιβαρυνθούμε εμείς τα οικονομικά προβλήματα της κάθε μονάδας ; 

Δεν φτάνουν τα δικά μας;
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου