Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΜΑΥΡΗ Mονάδα 79 ΕΑΡΜΕΘ: τραμπούκοι αξιωματικοί με την κάλυψη ΓΕΣ και ΥΕΘΑ Αποστολάκη

Η κατάσταση στην 79 ΕΑΡΜΕΘ έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Τα στελέχη, σε καθημερινή σχεδόν βάση ειρωνεύονται και φωνάζουν τραμπούκικα στους φαντάρους, ενώ μοιράζουν ποινές ακόμα και για λίγη σκόνη στις αρβύλες!
Οι έξοδοι δίνονται με το σταγονόμετρο και το σκηνικό της μαυρίλας συμπληρώνεται με καψώνια, ακόμα και χωρίς να υπάρχει κάποια αφορμή. 
Ενδεικτικά, τις μέρες πριν την ορκωμοσία της ΣΤ" ΕΣΣΟ και ενώ πραγματοποιήθηκε κανονισμένη πρόβα ορκωμοσίας, κοινή για όλη την ΕΣΣΟ της Ταξιαρχίας, με την επιστροφή τους στην ΕΑΡΜΕΘ, οι αξιωματικοί ανάγκασαν τους φαντάρους σε επιπλέον 3 ώρες πρόβας με πρόφαση ότι "δεν ακουγόσασταν αρκετά πριν!"
Φαίνεται ότι το βιονικό αυτί των στελεχών μπορεί να διακρίνει ποσό φωνάζει κανείς σε ένα πλήθος 500 ατόμων. 
Τέλος, χαρακτηριστικό είναι και περιστατικό, στο οποίο αξιωματικός υπηρεσίας έβγαλε στην αναφορά 12.00 το βράδυ έναν ολόκληρο θάλαμο, επειδή άκουσε κάποιους θαλαμιζόμενους να γελάνε.
Ο ΑΥΔΜ διέταξε να παρουσιαστούν ξυρισμένοι και γυαλισμένοι, αφήνοντας τους να περιμένουν επί 5 λεπτά στη βροχή, για να εμφανιστεί στη συνέχεια δηλώνοντας ειρωνικά "ξαναγελάστε αν θέλετε".
Να σταματήσουν τώρα τα καψώνια και οι αυταρχικές πρακτικές των αξιωματικών.
Η Ταξιαρχία και το ΓΕΣ να απαντήσουν αν συμφωνούν με τις απαράδεκτες αυτές πρακτικές και να πράξουν ότι απαιτείται για να σταματήσουν, αντιμετωπίζοντας την Αυθαιρεσία και Παρανομία.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου