Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ο Xάρτης των δραστηριοτήτων έρευνας και εξόρυξης της Energean (Βαρδινογιάννης - Λάτσης)

Ο Xάρτης των δραστηριοτήτων έρευνας και εξόρυξης της Energean (Βαρδινογιάννης - Λάτσης) όπως τον δημοσίευσε σήμερα η εταιρεία . 
Τα συμφέροντα δισεκατομμυρίων $$$ , αυτών των Εταιρειών ντόπιων και Πολυεθνικών μαζί με τα συμφέροντα του ελληνικού ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟΥ Κεφαλαίου υπερασπίζεται το Ελληνικό Κράτος, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η βουλή με την στρατηγική των ΑΟΖ ( η Νέα ΜΕΓΆΛΗ ΙΔΈΑ) και τις διεθνείς συμφωνίες που συνάπτει στα πλαίσια των ΕυρωΝΑΤΟικών συμφερόντων έναντι της Ρωσίας Κίνας.
Τα συμφέροντα αυτά αποκρύπτει η ακροδεξιά ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΉ ρητορική στην βουλή των ΝΔ ΚΙΝΑΛ ΠΟΤΑΜΙ Χ.Α με την ανιστόρητη και στείρα προπαγάνδα περί του ονόματος της Μακεδονίας , συγκαλύπτοντας τους πραγματικούς κινδύνους για τον λαό όσον αφορά πολεμικές αναφλέξεις γεωστρατηγικών ΝΑΤΟικών σχεδιασμών.
Τυχοδιωκτικών πολεμικών σχεδίων της Χώρας με την Τουρκία , στα πλαίσια της αντιδραστικής αντιπαράθεσης των δύο αστικών τάξεων για τις ΑΟΖ και του αντιδραστικού πολεμοκάπηλου άξονα Ελλάδας Ισραήλ Κύπρου Αιγύπτου . Προβάλλοντας αυτά ως λαϊκά συμφέροντα . 
Για τα συμφέροντα αυτών των Εταιρειών η Ελλάδα προχωρεί σε τεράστιους εξοπλισμούς την ίδια στιγμή που καταστρέφει συνειδητά τους εργαζόμενους και τους νέους στο εσωτερικό της. Για τα συμφέροντα αυτά προετοιμάζουν τον λαό να θυσιάσει τα παιδιά του ...όμως η Μικρασιατική Καταστροφή δεν ήταν όνειρο..
σσ.1) στον Χάρτη αποτυπώνεται η δραστηριότητα σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα . 
2) οι ΑΟΖ οριοθετούνται εκτός εθνικών συνόρων 
3) Το ελληνικό κράτος από αυτές τις Οικονομικές δραστηριότητες δισεκατομμυρίων θα εισπράξει το 2% ..και αν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου