Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Μεγάλα τα ερωτήματα για την Απώλεια του 24χρονου φαντάρου


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:

Ενώ τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια επιχειρούν να συγκαλύψουν τις ευθύνες του Στρατού για την νέα απώλεια του 24χρονου φαντάρου στην Προεδρική Φρουρά...

Μεγάλος είναι ο πόνος όσων τον γνώρισαν.

Δημοσιογράφοι, κατευθυνόμενοι από το Υπουργείο Άμυνας γράφουν:

"Σύμφωνα με πληροφορίες ο Εύζωνας, 24 ετών από την Πάτρα είχε κάνει χθες υπηρεσία στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη χωρίς να παραπονεθεί για κάποιο πρόβλημα".

Ο θάνατος του αποδίδεται σε Παθολογικά Αίτια.

Δηλαδή έφταιγε ο ίδιος για τον θάνατο του... 

Αυτά γράφουν για να συγκαλύψουν τις ευθύνες του Υπουργείου Άμυνας.

Όμως ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης και ο ΑΓΕΣ Καμπάς δεν μας απαντούν γιατί οι εξετάσεις από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Στρατού δεν είχαν εντοπίσει τίποτε.

Έχουν τελικά καμιά αξία;

Γιατί δε μπορεί να αφήνεται ένα παλικάρι να αντιμετωπίζει όλες αυτές τις βαναυσότητες της Προεδρικής Φρουράς που το Υπουργείο Άμυνας θεωρεί ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, να χάνεται και κανείς να μην Λογοδοτεί.
Υπάρχει πρόβλημα με το Υγειονομικό. Πρόβλημα υποστελέχωσης, αδιαφορία για την Ανθρώπινη Ζωή.
Οι φαντάροι και το μόνιμο προσωπικό πεθαίνει εξαιτίας τους...
Τι δεν καταλαβαίνουν;;;
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Διαβάστε αναλυτικά για την απώλεια του Εύζωνα



Ο 24χρονος Σπύρος Θωμάς είναι ο εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς που ξεψύχησε, καθώς έχασε τις αισθήσεις του λίγο μετά τη δεύτερη σκοπιά και στη συνέχεια στο 401 διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάτρα, να βυθίζεται στο πένθος από τον ξαφνικό θάνατο του νεαρού μπασκετμπολίστα.
Ο Σπύρος Θωμάς, ο 24χρονος μπασκετμπολίστας από την Πάτρα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή λίγο αφού είχε τελειώσει τη δεύτερη σκοπιά του στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Η σκοπιά τελείωσε και ο Σπύρος Θωμάς επέστρεψε στο θάλαμό του. Δεν ανέφερε ενοχλήσεις. Ήταν η δεύτερη σκοπιά που έκανε την Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες  έκανε την πρώτη από τις 13:00 έως τις 14:00 και τη δεύτερη από τις 19:00 έως τις 20:00. Όταν τελείωσε η δεύτερη σκοπιά και γύρισε στο θάλαμό του, έπεσε να κοιμηθεί.






Οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν λίγες ώρες μετά για να παρουσιαστεί στο βραδινό προσκλητήριο. Ο 24χρονος Σπύρος Θωμάς σηκώθηκε, στάθηκε στα πόδια του αλλά λίγο μετά κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου