Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΑΓΕΣ Καμπάς έκοψε το 60% των Μεταθέσεων της Σειράς Σεπτεμβρίου και Απαντά στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 05/03/2019 ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Αυτό που έκανε ο ΑΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ: ΕΚΟΨΕ το 60% των Μεταθέσεων!

Το θέμα δεν έχει πάρει διαστάσεις, Συγκαλύπτεται με νύχια και με δόντια, με καθοριστικό τον ρόλο των συστημικών ΜΜΕ, με ΟΛΟΥΣ τους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ να δρουν ως του Υπουργείου Άμυνας.

Θα έπρεπε να παρέμβει η ΕΣΗΕΑ καθώς οι Στρατιωτικοί Συντάκτες ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ το Υπουργείο Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Φυσικά, το ζήτημα το γνωρίζουν όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης αλλά κρατούν ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΗ για να "μην ενοχλήσουν" τον Στρατό και να μην θίξουν την "εθνική ομοψυχία"! 

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ζώντας τις αρνητικές συνέπειες και δεχόμενο την τρομερή οργή και αγανάκτηση γονιών και συναδέλφων φαντάρων για το ΚΟΨΙΜΟ των Μεταθέσεων που έπρεπε ήδη να έχουν δοθεί σε όσους ολοκλήρωσαν 5μηνο στην Παραμεθόριο.

Έχει εντείνει την παρέμβαση του, Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για να ενημερώσει τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία για την άθλια αυτή μεθόδευση που παραβιάζει τα Δικαιώματα του Φαντάρου με Στολή και την Νομοθεσία.

Πρόκειται για μια βάναυση μεθόδευση, ένα σκληρό ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΡΟ που στοχοποίησε τους φαντάρους των λαϊκών οικογενειών που υπηρετούν στις πιο απόμακρες περιοχές της επικράτειας, με το πιο μεγάλο κόστος και ταυτόχρονα βόλεψε τα βύσματα που φεύγουν για το σπίτι τους αμέσως μετά τα ΣΠΕΝ!



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΕΣ ΚΑΜΠΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Στις οργισμένες καταγγελίες των στρατιωτών και το Κίνημα των Φαντάρων επιχείρησε να απαντήσει ο ΑΓΕΣ Καμπάς κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του  στην τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2019 Α΄ ΕΣΣΟ, στο Στρατόπεδο «ΤΧΗ (ΠΖ) ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ».
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Στρατιωτικοί Συντάκτες το απέκρυψαν και αυτό, περιορίζοντας την αρθρογραφία τους στη διάδοση των Προπαγανδιστικών κατευθύνσεων του Γενικού Επιτελείου!
Στην σύντομη ομιλία του ο ΑΓΕΣ Καμπάς, μετά τα μεγάλα "εθνικά λόγια" τόνισε ότι πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας σε αυτά που διαδίδονται για το Κόψιμο των Μεταθέσεων...
Κάποιοι θα πάρουν Μετάθεση...Αλλά θα την πάρουν αργότερα...

Κάποιοι όμως ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ.
Θα κάνουν 9μηνο Παραμεθόριο. Ουσιαστικά δηλαδή ο ΑΓΕΣ Καμπάς και απάντησε στην δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και παραδέχτηκε ότι το θέμα των Κομμένων Μεταθέσεων Υφίσταται...
Οι γενικόλογες υποσχέσεις τους και όχι οι συγκεκριμένες δεσμεύσεις του Αποκαλύπτουν τη διάθεση Συγκάλυψης, την απόπειρα ελέγχου των δίκαιων αντιδράσεων μας.

Ουσιαστικά ο ΑΓΕΣ Καμπάς όχι μόνο τόνισε ότι για ορισμένους Συναδέλφους της Σειράς Σεπτεμβρίου υπάρχει ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ -άραγε πόσοι;- αλλά ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις καταγγελίες μας ότι προωθεί το 9μηνο στην Παραμεθόριο.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ;
Είναι χαρακτηριστικό της ένδειας των επιχειρημάτων τους ότι τονίζουν την υποστελέχωση των μονάδων.
Προσέξτε. 
Στον Στρατό αυτή την στιγμή υπηρετούν οι πιο μεγάλες Σειρές Κατάταξης Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου-Ιανουαρίου!
Όμως ο ΑΓΕΣ Καμπάς δεν απομακρύνει τους Στρατιώτες-Υπηρέτες των Αξιωματικών από τις Λέσχες τους.
Η βασική κατεύθυνση που υπάρχει από το ΓΕΣ είναι η ένταση των Ασκήσεων, όπου για χάρη του Αξιόμαχου και της Πολεμοκαπηλείας οι διοικητές των μονάδων αυξάνουν συνεχώς υπηρεσίες και ενταντικοποιούν το πρόγραμμα εργασιών.
Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της κυβερνητικής επιχείρησης πολιτικής ενσωμάτωσης των Στρατιωτικών, αυξάνονται τα προνόμια τους και απογειώνονται οι διακρίσεις μεταξύ μόνιμου προσωπικού και φαντάρων. Οι στρατιωτικοί απαλλάσσονται υπηρεσιών που φορτώνονται στις πλάτες των φαντάρων.
Τέλος, καθώς οι εκλογές πλησιάζουν πελατειακές σχέσεις και ψηφοθηρία, κάνουν την Βυσματοκρατεία άθλιο καθεστώς!
Όλα αυτά συγκαλύπτονται από την προπαγάνδα του Πενταγώνου για την υποστελέχωση των μονάδων...


Εμείς Απαιτούμε:
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 05/03/2019 ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ 5ΜΗΝΟ;

Το Απόρρητο που προφασίζεται το ΓΕΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ τη Διαφθορά, την Συναλλαγή και τη Φαυλότητα τους. 

ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ: δεν μπορεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να δίνει 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Αναδρομικά στους στρατιωτικούς, δωρεάν σπίτια και μετακινήσεις, επιδόματα παραμεθορίου.
Αλλά να Υποχρεώνει τους φαντάρους να πληρώνουν τις μετακινήσεις τους και να ασκεί έμμεση φορολόγηση της λαϊκής οικογένειες φορτώνοντας της το κόστος για την Υποχρεωτική Στράτευση μας.
Καλούμε τους φαντάρους και τους γονείς "να σπάσουν" τα τηλέφωνα του ΓΕΣ: 2106555211.
Συνάδελφοι βγείτε μαζικά και αποφασιστικά παραπονούμενοι όχι μόνο στο Διοικητή, αλλά στον Ταξίαρχο και τον Στρατηγό.
Στείλτε συνεχώς καταγγελίες.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

Αυτά είναι τα έργα των δημοσιογραφικών παπαγάλων. Δείτε τι ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ!!!! 



ΓΕΣ: Παρουσία του Α/ΓΕΣ Καμπά η ορκωμοσία Νεοσύλλεκτων Α' ΕΣΣΟ της 79 ΑΔΤΕ - ΦΩΤΟ22.02.2019 | 19:01




Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, όπου παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2019 Α΄ ΕΣΣΟ, στο Στρατόπεδο «ΤΧΗ (ΠΖ) ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ».



Την τελετή παρακολούθησαν οι πολιτειακές και θρησκευτικές αρχές του τόπου, καθώς επίσης συγγενείς και φίλοι των Οπλιτών.



Δείτε φωτογραφίες:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου