Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ: Άθλιοι Στρατονόμοι επιτίθενται σε νεοσύλλεκτους φαντάρους...

Γενικά οι Στρατονόμοι είναι ότι πιο θρασύδειλο έχει ο Ελληνικός Στρατός.
Άθλια βύσματα που κακοπάθησαν και δέχτηκαν να υποταχτούν στη βασική τους Εκπαίδευση, προκειμένου να βαράνε ΠΡΟΣΟΧΗ στους Ανωτέρους και να κυνηγάνε τους συναδέλφους φαντάρους.

Άθλιοι που ξεπουλήθηκαν στην Στρατιωτική ηγεσία για να βολευτούν...

Με δοτή εξουσία, που εξαρτούν την Καλοπέραση τους από το πόσους φαντάρους "θα γράψουν"...
Μπράβοι του Στρατού που θα μας καταδιώξουν-αναγκάσουν να πάμε να πολεμήσουμε για τα συμφέροντα των Εφοπλιστών, των Ενεργειακών εταιρειών και των Επενδυτών, αλλά και να καταδιώξουμε τους πρόσφυγες. 
Αυτοί οι άθλιοι Στρατονόμοι στο ΚΕΠΒ Θήβας ¨πουλάνε τσαμπουκά" και τρομοκρατούν νεοσύλλεκτους.
Άραγε, ποιος έδωσε την Άδεια, ποιος επέτρεψε σε αυτόν τον Άθλιο να κλωτσά κρεβάτια και να απειλεί φαντάρους, επιδιώκοντας την τρομοκρατία τους.
Τον ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ:
Να πάει ΤΩΡΑ να ζητήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ γιατί ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ του!
Δεν νομίζει όμως ο Διοικητής του ΚΕΠΒ ότι πρέπει να σταματήσουν αυτές οι άθλιες βαναυσότητες που λαμβάνουν χώρα στην Γ' Μοίρα, στην 1η Πυροβολαρχία;
Αυτοί οι τραμπούκοι που το παίζουν ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ γιατί παραβιάζουν το Νόμο και τις Διαταγές;
Απαιτούμε το σεβασμό των Δικαιωμάτων Φαντάρου με Στολή.
Αλήθεια, όταν μιλά ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης και ο ΑΝΥΕΘΑ Ρήγας για "εκδημοκρατισμό του Στρατού" εννοούν την ΑΝΟΧΗ και ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των χακί Μπράβων-ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΩΝ;

Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Οι ΕΣΑτζήδες δεν είναι μπράβοι. Οι μπράβοι έχουν καρδιά. Άρρωστη μεν, αλλά καρδιά. Οι ΕΣΑτζήδες, φίλοι μου, είναι οι σύγχρονοι δοσίλογοι, ταγματαλήτες, σφουγκοκωλάριοι του κάθε ανώτερου, βασανιστές του κάθε εξουσιαζόμενού τους. Υπηρέτησα το 1977 - 79 και τους έξησα ως καθάρματα. Ζω το 2019 και τους διαβάζω ως καθάρματα, κομπλεξικούς και ψευτόμαγκες. Σας εύχομαι να μη συναντήσετε μετά την απόλυσή σας κανένα από δαύτους γιατί θα ντραπείτε που έχετε όμοιο μ' αυτούς ανθρώπινο σχήμα. Ως πολίτες δεν θ' αξίζουν ούτε το σάλιο σας... Το βίωσα και το γνωρίζω... Ούτε να τους φτύσω δεν καταδέχτηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή