Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Πόσο χαμηλά θα πέσουν; Με χλαπάτσες σπιούνους ψάχνουν την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΑΜΟΥ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΧΛΑΠΑΤΣΑς ΤΗς ΕΛΛΑΔΟς ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που προπαγανδίζει Αντι-δεξιά Μέτωπα και τη μάχη κατά του Εθνικισμού, στον Στρατό συνεργάζεται με τους ΝΑΖΙ και καταδιώκει τους αγωνιστές φαντάρους. 
Στελέχη στα στρατόπεδα της Σάμου μαζεύουν "χλαπάτσες " στρατιώτες για να καταστείλουν αγωνιστές φαντάρους
Εντύπωση μας έχει προκαλέσει σαν Επιτροπή Φαντάρων Σάμου η συστηματική προσπάθεια για την κατάπνιξη του κινήματος φαντάρων στο νησί για μια καλύτερη θητεία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια για τους φαντάρους.
Συγκεκριμένα, υπάρχει οργανωμένη προσπάθεια από αξιωματικούς και υπαξιωματικούς σε συνεργασία με τσιράκια φαντάρους να απειληθούν και να τραμπουκιστούν φαντάροι που διεκδικούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και καταγγέλλουν την αυθαιρεσία των στελεχών.
Φαίνεται η Ταξιαρχία έχει βάλει όλα τα μέσα για να κρατήσουν τους φαντάρους υπάκουους δούλους για τα σχέδια του ΝΑΤΟ και ΕΕ, να είμαστε κρέας στα κανόνια τους και άμισθοι δούλοι για τις υπηρεσίες τους. 
Με μεγάλη θλίψη και απογοήτευση βλέπουμε στρατιώτες να εκτελούν ρόλο " Χλαπάτσα" ρουφιάνου, που δείχνουν με το δάχτυλο τους αγωνιστές φαντάρους για να στοχοποιηθούν από την Διοίκηση και να σταματήσουν τον αγώνα για τα δικαιώματα των στρατιωτών. 
Σαν επιτροπή Σάμου εμείς απαντάμε.

ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. 
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ, ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΣΑΣ . 
Εμείς θα συνεχίσουμε τον έργο μας, κόντρα στο παράλογο τους στρατού και θα είμαστε δίπλα στον καταπιεσμένο, αδικημένο και κακουχημένο στρατιώτη που αναγκάστηκε να υπηρετήσει εδώ. 
Θα είμαστε δίπλα στις οικογένειες που αγωνιούν για το παιδί τους που πραγματοποιεί την θητεία τους. 
Θα βγαίνουμε παραπονούμενοι στην αναφορά, θα δημοσιεύουμε καταγγελίες για τις αυθαιρεσίες σας την εκδικητική στάση σας και τα βάσανα στα οποία βάζετε τους στρατιώτες. 
Το κίνημα φαντάρων στην Σάμο δεν θα καταπνιγεί...
Σας περιμένουμε!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 

Diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου