Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΝΙΚΗ των φαντάρων: έφυγε το 20% των Αμετάθετων συναδέλφων της Σειράς Σεπτεμβρίου!

ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Το Κίνημα των Φαντάρων και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στάθηκαν και στέκονται απέναντι όχι μόνο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το Υπουργείο Άμυνας και το Στρατιωτικό Κατεστημένο, αλλά και στα περίφημα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και σε όλα τα κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΠΟΤΑΜΙ-ΛΕΒΕΝΤΗ που έβαλαν πλάτη στην Παραβίαση των Δικαιωμάτων μας.
Μοιραζόμαστε λοιπόν την ΧΑΡΑ των συναδέλφων που από τη Δευτέρα 04/03/2019 άρχισαν να λαμβάνουν τις Μεταθέσεις καθώς εδώ και ένα (1) μήνα έχουν συμπληρώσει 5μηνο στα σύνορα.
Είναι μια μεγάλη ΝΙΚΗ του Κινήματος των Φαντάρων που αμφισβήτησε Μέσα και Έξω από τον Στρατό την βάναυση Παραβίαση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Με Στολή.
Συνάδελφοι, αν δεν υπήρχαν οι διαμαρτυρίες μας θα έμενε ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ το 60%! 
Το ΓΕΣ επιχειρεί να διασπείρει το ΦΟΒΟ και τρομοκρατεί διαδίδωντας ότι στον Στρατό δεν υπάρχουν Δικαιώματα των Φαντάρων, δεν είναι τίποτε σίγουρο και είναι στο χέρι τους να μας κρατούν εννιά (9) μήνες στα σύνορα.
Από αυτούς που ξέμειναν πίσω και δεν τους δόθηκε αρχικά μετάθεση, ένα 20% πήρε μετάθεση στο 6μηνο. 
Αυτό αποτελεί μεγάλη νίκη για τους φαντάρους του παραμεθόριου αλλά δεν θεωρούμε ότι είναι αρκετό. 
Πρέπει ΟΛΟΙ μετά τους 5 μήνες να συνεχίζουν την θητεία τους κοντά στον τόπο διαμονής. 
Η Διοίκηση μας λέει ότι δεν είναι δυνατόν να φύγουν όλοι λόγω εμπλοκής και υπηρεσιών. Μας κοροϊδεύουν συνάδελφοι. 
Ποια κενά στην επάνδρωση, ποια Υπογεννητικότητα... 
Σήμερα, στον Στρατό υπηρετούν οι πιο μεγάλες Σειρές Κατάταξης:
Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου-Ιανουαρίου.
Μιλούν για κενά επάνδρωσης και απαιτούν να υπάρχει επάνδρωση 100%.
Έχουν εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα μόνο και μόνο για να τους ψηφίζουν και για να κάνει Διοίκηση ο υπερβολικός αριθμός Ανώτατων Αξιωματικών! 
Έχει μπει νέα σειρά που αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται στα ΣΠΕΝ και υπάρχει και η μόνιμη δύναμη των ΕΠΟΠ και ΕΜΘ να καλύψει τα κενά στις υπηρεσίες.
Αλλά έχουν τους Μισθοφόρους Στρατιώτες και κάθονται...
Ενώ όσες μεταθέσεις και να έρθουν πάντα θα πάνε οι διοικητές να αυξήσουν τις Υπηρεσίες για να δείξουν στον Ταξίαρχο και τον Στρατηγό ότι κάνουν έργο.
Μας λένε ότι οι φαντάροι δεν φτάνουν και πρέπει να Αυξηθεί η θητεία...
Όταν έχουν τόσο στρατό στο εξωτερικό σε βάρβαρες αποστολές.
Όταν έχουν τόσους φαντάρους σε Λέσχες Αξιωματικών και Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις των Καραβανάδων!    
Συνάδελφοι,
Πείτε όχι στην εκμετάλλευση.
Βγείτε Παραπονούμενοι στην πρωινή αναφορά, πιο μαχητικά και μαζικά.
Ζητήστε να βγείτε παραπονούμενοι σε Ταξίαρχο και Στρατηγό.
Δημοσιεύστε τις καταγγελίες σας και απευθυνθείτε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων.
 Είναι άδικο να μείνουμε 9 μήνες παραμεθόριο και τα βύσματα να βολεύονται, ειδικά σε συνθήκες εμπλοκής χωρίς εξόδους.

Γιατί το Υπουργείο Άμυνας δημοσιοποιεί τα ΜΟΡΙΑ για τις Μεταθέσεις των Στρατιωτικών και όχι των Φαντάρων;


ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 5μηνου στην Παραμεθόριο ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ και γίνεται ΑΠΟΡΡΗΤΗ η ΒΥΣΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ
Αυτό που έκανε ο ΑΓΕΣ Καμπάς δεν έχει ξαναγίνει: ΕΚΟΨΕ το 60% των Μεταθέσεων!
Την πλήρωσαν οι συνάδελφοι λαϊκών οικογενειών, με τα μεγαλύτερα κοινωνικά προβλήματα (υπάρχουν καταγγελίες πολύτεκνων κλπ) και των πιο "χωμένων" φαντάρων (που έχουν μαζέψει μεγάλο αριθμό μοριών υπηρετώντας σε φυλάκια βραχονησίδων κλπ)! 
Ταυτόχρονα, έχει γίνει καθεστώς να φεύγουν τα βύσματα στο 3μηνο, αμέσως μετά τα ΣΠΕΝ!
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ζώντας τις αρνητικές συνέπειες και δεχόμενο την τρομερή οργή και αγανάκτηση γονιών και συναδέλφων φαντάρων για το ΚΟΨΙΜΟ των Μεταθέσεων που έπρεπε ήδη να έχουν δοθεί σε όσους ολοκλήρωσαν 5μηνο στην Παραμεθόριο.
Έχει εντείνει την παρέμβαση του, Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για να ενημερώσει τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία για την άθλια αυτή μεθόδευση που παραβιάζει τα Δικαιώματα του Φαντάρου με Στολή και την Νομοθεσία.
Πρόκειται για μια βάναυση μεθόδευση, ένα σκληρό ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΡΟ που στοχοποίησε τους φαντάρους των λαϊκών οικογενειών που υπηρετούν στις πιο απόμακρες περιοχές της επικράτειας, με το πιο μεγάλο κόστος και ταυτόχρονα βόλεψε τα βύσματα που φεύγουν για το σπίτι τους αμέσως μετά τα ΣΠΕΝ!
Εμείς Απαιτούμε:
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 05/03/2019 ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ 5ΜΗΝΟ;
Το Απόρρητο που προφασίζεται το ΓΕΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ τη Διαφθορά, την Συναλλαγή και τη Φαυλότητα τους. 
ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ: δεν μπορεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να δίνει 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Αναδρομικά στους στρατιωτικούς, δωρεάν σπίτια και μετακινήσεις, επιδόματα παραμεθορίου.
Αλλά να Υποχρεώνει τους φαντάρους να πληρώνουν τις μετακινήσεις τους και να ασκεί έμμεση φορολόγηση της λαϊκής οικογένειες φορτώνοντας της το κόστος για την Υποχρεωτική Στράτευση μας.
Παράλληλα, αναρτήθηκαν τα Μόρια στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΓΕΣ για τις Μεταθέσεις των Στρατιωτικών του Στρατού Ξηράς Έτους 2019.

Διαβάζουμε:
Αναρτήθηκαν οι πίνακες μορίων στο ΣΞ. Τα στελέχη μέσω της πρόσβασης που έχουν με τον κωδικό τους στην σελίδα του ΓΕΣ (http://www.army.gr ) μπορούν να δουν και να κατεβάσουν στον υπολογιστή τους την αναλυτική κατάσταση. Επίσης μέσω της μονάδος όπου ανήκουν μπορούν να δουν την επετηρίδα ανά βαθμό, όπλο - ειδικότητα. Με την ανάρτηση των μορίων ουσιαστικά αρχίζει και η επεξεργασία - σχεδιασμός μεταθέσεων που θα υλοποιηθούν το καλοκαίρι του 2019.
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου