Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019

523 M/Π TΠ: είπαν σε φαντάρο να δει το μνημόσυνο της αδελφής του στο live στο instagram-ΤΟΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
523: "Όλα Καλά"
Και που λέτε, στο 523 M/Π TΠ, πήγαιναν όλα καλά. 
Η Διοίκηση ενδιαφερόταν μόνο για να "δειχθεί" αδιαφορώντας για τους στρατιώτες του (και για το προσωπικό). 
Ό,τι τους ζητούσαν το δεχόταν: θέλουν υπηρεσίες στελεχών σε φυλάκια που δεν είναι ευθύνη του 523; Έχουμε άτομα. 
Θέλουν στρατιώτες σε φυλάκια άλλων μονάδων (504, 574) ; Έχουμε άτομα. 
Θέλουν άτομα σε μονάδες που έχουν δεν έχουν ανάγκη από στρατιώτες, απλά για να βολευτούν οι ντόπιοι [Φλώρινα (μόνο προς το παρόν)]; Έχουμε άτομα. 
Θέλουν διμοιρίες για παρελάσεις και αγήματα κάπου στην Πελοπόννησο; Έχουμε άτομα. Όμως αν βρεθεί κανένα κλαδάκι σε κάποιο σημείου του στρατοπέδου, εκεί "καλά, κανείς δεν τα βλέπει;". "Όλα καλά πάμε για καριέρα". 
Ο υποδιοικητής, καλός, χρυσός άνθρωπος, αρκεί να μην εκτελούσε χρέη διοικητή (δηλαδή απλή συμμετοχή). Εκεί, θα σου έβρισκε τρόπο να σου εξαφανίσει άδειες σε χρόνο dt. Βλέπεις στο τέλος είναι ωραίο θέαμα να ζητιανεύουν καμιά τιμητική οι στρατιώτες, ευφραίνεται η ψυχή σου. 
Και φυσικά, όλα είναι "αποφάσεις διοικητή, να μην τον ενοχλούμε τον άνθρωπο". "Όλα καλά". 
Και η λοχαγός, καλή, χρυσή γυναίκα. Αρκεί να μην της μιλούσες. Εκεί "τι θες ρε;", "όχι όχι", "θα το δούμε". Έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα; Έχεις να πας στο μνημόσυνο της αδερφής σου ρε παιδί μου; Εκεί δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, θα κάνεις κανονικά την υπηρεσία σου και θα δεις το μνημόσυνο στο live στο instagram. 
Αν όμως είσαι κι εσύ άνθρωπος ρε παιδί μου, θες να πας μια βόλτα σε ένα χιονοδρομικό και χρειάζεσαι άδεια, αμέσως σε εξυπηρετεί. "Όλα καλά". Και τα άλλα όλα καλά. 
Και το φαγητό πολύ καλό, δόξα τω Θεό, τα σκυλιά που το έτρωγαν δεν είχαν παράπονο, αν και έδειχναν μια ιδιαίτερη αντιπάθεια στον κιμά. "Όλα καλά". 
Και οι υπηρεσίες της μονάδας, και εκεί ήταν όντως όλα καλά (πέρα από την πλάκα, αν δεν έλειπαν όλοι οι φαντάροι σε φυλάκια βέβαια). Τις έβγαζαν στρατιώτες βέβαια, αλλά δεν υπάρχει θέμα σε αυτό, μετατρέπονταν αυτόματα σε στελέχη. 
Γιατί στέλεχος θεωρείται κάποιος που σχολάει στις 3 μαζί με τα άλλα στελέχη και κάνει υπηρεσίες όσες τα στελέχη (περίπου 3 το μήνα). Και φυσικά με τις ευλογίες (και τις υπογραφές) των υπεύθυνων της μονάδας. Αλλά ας μην είμαστε σκληροί με τα παιδιά, έκαναν καλή κατανάλωση σε καφέδες και τσιγάρα στο κυλικείο μέχρι να σχολάσουν.
 "Όλα καλά".
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ – Ενωθείτε Μαζί μας
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

3 σχόλια:

  1. Πες τα ρε ( πασα μου) . Και Λιγα ειπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικιο εχεις αλλα θα πω κατι αντικειμενικα απο την στιγμη που υπαρχουν ελληνες, και βλεπεις τι ποιοτητα εχει ο Ελληνας και πως ψηφιζουμε αυτα παθαινουμε και αυτο εχει επιπτωση παντου.... Οποτε καλως η καως τα παθαινουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι πιο δίκαιο έχω διαβάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή