Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

6 μήνες Στρατιωτική θητεία για Οικογένεια με 6 παιδιά; Να μας πει η κυβέρνηση πόσους αφορά!!!

Η Προπαγάνδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί.
Επιδιώκοντας την συναίνεση της νεολαίας για αυτό το Νομοσχέδιο που ετοιμάζει τον Στρατό Πάροχο Ασφάλειας για τον κοινωνικό για τον κοινωνικό πόλεμο και τους ανταγωνισμούς τους...
Χρησιμοποιεί τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια για να πουλήσει φούμαρα και πάλι.
Προσέξτε, την ίδια περίοδο που το αστικό κατεστημένο παρουσιάζεται αγχωμένο για την Υπογεννητικότητα, διαφημίζει ότι στον Στρατό μειώνεται η θητεία για τους φαντάρους που προέρχονται από οικογένειες με πάνω από πέντε (5) παιδιά!!!
Αυτό προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Ρήγας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Η θητεία θα είναι εξάμηνη για όλα τα παιδιά που θα υπηρετήσουν και είναι πάνω από πέντε σε μία οικογένεια. Επίσης το ίδιο θα γίνεται για οικογένειες με 3 – 4 παιδιά, όπου η θητεία θα μειώνεται» ανέφερε ο κ. Ρήγας για τους πολύτεκνους.

Εμείς του ρωτάμε:

Πόσους φαντάρους αφορά αυτό το μέτρο... 

Γιατί την περίοδο που εξαπολύουν αυτή την άθλια προπαγάνδα κρατούσαν το 60% τους συναδέλφους φαντάρους της Σειράς Σεπτεμβρίου ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΥΣ και χρειαζόταν η κινητοποίηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και οι αντιδράσεις του Κινήματος των Φαντάρων για να αρχίσουν να δίνουν ξανά μεταθέσεις στο 6μηνο.

Το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας καλλιεργούν το ΦΟΒΟ ότι τίποτε δεν είναι σίγουρο, ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα εις βάρος μας.

Στο χέρι τους είναι μας λένε να μας κρατούν ένα 9μηνο στην Παραμεθόριο!!!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΗ

 Έχει σημασία όμως όχι μόνο να διαπιστώσεις τα ΨΕΜΑΤΑ που λένε τα φιλοκυβερνητικά παπαγαλάκια, αλλά και να ενημερώσουμε το λαό μας πως εφαρμόζονται και τι σημαίνουν.
Έχουμε και λέμε λοιπόν, ότι παρουσιάζεται ως μεγάλη τομή και θετική εξέλιξη ΙΣΧΥΕΙ ΗΔΗ ως νομοθετική πρόβλεψη.
Διαβάζουμε:
Σημαντικότατες, επίσης, είναι και οι αλλαγές που γίνονται στους στρατεύσιμους, αφού οι οπλίτες θα τοποθετούνται κατά προτεραιότητα στις «επιχειρησιακές» μονάδες, ενώ για τις τοποθετήσεις και τις μετέπειτα μεταθέσεις τους υπηρεσιακά, θα ισχύουν οικονομικά, κοινωνικά κριτήρια, τα οποία θα είναι προκαθορισμένα, και ο στρατεύσιμος θα γνωρίζει πόσα μόρια συγκεντρώνει, ενώ για αυτά θα ενημερώνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω των επίσημων ιστοσελίδων των Γενικών Επιτελείων.
Μερικά από τα κριτήρια είναι: Ο θάνατος συγγενούς πρώτου βαθμού κατά τον τελευταίο χρόνο πριν από την κατάταξη, η ανεργία και το χαμηλό εισόδημα των γονέων, ο γονέας οπλίτης κ.ά. 
Στο νομοσχέδιο, επίσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όλοι οι στρατιώτες προβλέπεται να κάνουν 5μηνη υποχρεωτική θητεία σε μονάδες επιχειρησιακής εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, όσοι κατατάσσονται στον Στρατό Ξηράς, μετά το τέλος της εκπαίδευσης θα τοποθετούνται σε μονάδες επιχειρησιακής εκπαίδευσης στη Θράκη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, των Δωδεκανήσων, της Κρήτης και της Μακεδονίας, καθώς και σε μονάδες προκάλυψης της μεθορίου της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης.
Καταρχήν θέλουμε να θίξουμε το ζήτημα της αναβαθμισμένης βυσματοκρατίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την Πολεμοκαπηλεία που επιβάλλει τις εν λόγω αλλαγές.
Ένας Στρατός Πάροχος Ασφάλειας που έχει τους φτωχούς στρατιώτες του Στρατού Ξηράς ένα 9μηνο στα σύνορα και τους στέλνει στην ΕΛΔΥΚ για μια χούφτα ευρώ.
Το ίδιο όμως κάνει και με τους ναύτες που επίσης μετατρέπει σε Μισθοφόρους.
Δείτε λοιπόν τι προβλέπει το νομοσχέδιο για ναύτες ενός Πολεμικού Ναυτικού με επιχειρησιακή δράση όλη τη Μεσόγειο και σμηνίτες μιας Πολεμικής Αεροπορίας με αναβαθμισμένο πολεμικό ρόλο στα Νατοϊκά σχέδια για τα Βαλκάνια.
ΜΗΝ ΑΠΑΤΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ, 
ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ!
Διαβάζουμε λοιπόν στο νομοσχέδιο:
Όσοι πηγαίνουν στο Πολεμικό Ναυτικό, θα τοποθετούνται καταρχήν σε πλοία, ναυστάθμους, παρατηρητήρια ή σε υπηρεσίες στα νησιά και, στη συνέχεια, σε άλλες μονάδες της επικράτειας, ξεκινώντας από τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας προς τον χαμηλότερο.
Όλοι ξέρουμε ότι το Πολεμικό Ναυτικό έχει έναν Ναύσταθμο, αυτόν της Σαλαμίνας.
Δεν κάνουν όμως λάθος τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια.
Υπάρχουν σχέδια δημιουργία ή αναβάθμισης των εγκαταστάσεων της Σούδας σε δεύτερο Ναύσταθμο καθώς το Πολεμικό Ναυτικό πρέπει να περιπολεί -όπως και περιπολεί στα Λιβυκά χωρικά ύδατα, σε Λίβανο, Κύπρο, σε όλη τη Μεσόγειο!
Για αυτό αυτές οι αλλαγές...
Όπως επίσης, διαβάζουμε για τους σμηνίτες:  
Τέλος, στην Πολεμική Αεροπορία, οι οπλίτες θα τοποθετούνται αρχικά σε μονάδες και υπηρεσίες εκτός των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, με τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας, και μετά σε μονάδες και υπηρεσίες που βρίσκονται εντός των ανωτέρω νομών.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δεν πρόκειται για ακόμη αλλαγή, αλλά ένα νομοσχέδιο σοβαρό κρίκο του Στρατού Παρόχου Ασφάλειας.

Ουσιαστικά συγκροτείται ο Στρατιωτικός Βραχίωνας του Επιχειρηματικού Κράτους Άμυνας Ασφάλειας, ο Στρατός που θα στηρίξει τους στρατηγικούς σχεδιασμούς του ελληνικού κεφαλαίου.

Οι αλλαγές στον στρατό είναι άμεσα συνδεδεμένες με την καπιταλιστική ανασυγκρότηση -π.χ αφορούν το φοιτητή ως μελλοντικό φαντάρο αλλά και ως ερευνητή που κάνει έρευνα για την Πολεμική Βιομηχανία και τον Στρατό σπουδάζοντας!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πρόκειται να λάβει συγκεκριμένες αγωνιστικές πρωτοβουλίες και θα απευθύνει μήνυμα ενότητας στα κοινωνικά κινήματα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου