Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Τι θα γίνει με τα Προνόμια των Στρατιωτικών: Αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας τους μεταφέρουν ΔΩΡΕΑΝ για να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ διακοπές!


Έρχεται διακρατικός πόλεμος κραυγάζουν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκι από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Το έθνος μας πρέπει να είναι ενωμένο, γιατί όταν οι Έλληνες ΕΝΩΘΗΚΑΝ Μεγαλούργησαν: εφοπλιστές και ναυτεργάτες, τραπεζίτες και όσοι χάνουν τα σπίτια τους, οι Επιχειρηματίες και οι Υπάλληλοι, οι Βιομήχανοι μαζί με τους άνεργους και τους άστεγους!

Απαιτούν λοιπόν θυσίες από τον κόσμο της εργασίας για να πάρουν όπλα που ζητά το στρατιωτικό κατεστημένο και κοστίζουν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, για να κάνουν Προσλήψεις χιλιάδων Μισθοφόρων Συστρατιωτών.

Για τον Στρατό Πάροχο Ασφάλειας σε εφοπλιστές, επενδυτές, πετρελαϊκές εταιρείες ΡΕ ΓΑΜΩΡΟ- που θα έλεγε και η Πατουλίδου-, για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα...

Για αυτούς τους λόγους έδωσαν 500.000.000 ευρώ Αναδρομικά στους στρατιωτικούς.

Για αυτό πολλαπλασιάζουν τα Προνόμια τους:
ΔΩΡΕΑΝ σπίτια, υπηρέτες φαντάρους, Μετακινήσεις και υπηρεσιακά οχήματα, Λέσχες και Κατασκηνώσεις για τις Καλοκαιρινές τους Διακοπές...
Δεν έχει τελειωμό η λίστα των παροχών του αστικού κράτους για αυτούς που ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ εμάς, τους φαντάρους, να θυσιαστούμε για τα συμφέροντα του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, του Μαρινάκη...
Η ΔΩΡΕΑΝ εργασία των στρατιωτών τους εξασφαλίζει ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
Η Πολεμική Αεροπορία τους Μετακινεί ΔΩΡΕΑΝ την ώρα που πετούν από τα ίδια αεροσκάφη τους αδειούχους φαντάρους και μας Υποχρεώνουν να πληρώνουμε εκατοντάδες ευρώ σε κάθε άδεια μας, για να επιστρέψουμε από τις μονάδες της Παραμεθορίου που μας "πέταξαν"...
Διαβάζουμε στη σελίδα (2), παράγραφος (ζ) για τη μεταφορά των παραθεριστών στρατιωτικών στα ΚΕΔΑ Ρόδου-Τυμπακίου-Σαντορίνης: Παραθερισμός Προσωπικού ΠΑ Έτους 2019



Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στην Πολεμική Αεροπορία. 
Σμηνίτης, σε παλιότερη επιστολή του αναρωτιέται:
 «Θα ήθελα παρόλα αυτά κάποιος εκεί έξω να μου εξηγήσει είτε είναι πολιτικός είτε ότι είναι οτιδήποτε, γιατί ο στρατός στην Ελλάδα πρέπει να κάνει τους φαντάρους σερβιτόρους, λαντζέρηδες και οτιδήποτε άλλο στα διάφορα θέρετρα που θα πάνε οι μόνιμοι για διακοπές! 
Αναφέρομαι λοιπόν στις αποσπάσεις! 
Αν είναι δυνατόν να αφαιρείς περίπου 40 οπλίτες από μια πτέρυγα μάχης (με έλλειψη σμηνιτών) για να τους στείλεις σε θέρετρα κυρίως της Κρήτης, απλά για να κάνουν κάποιοι μόνιμοι διακοπές!
Αποσπάσεις λοιπόν οι περισσότερες με κλήρωση για να φύγουνε για την περίοδο Ιουνίου - Αυγούστου, σμηνίτες και να πάνε να κάνουν την λάντζα κάθε μόνιμου και της γυναίκας του...και αφού λοιπόν ορκίστηκε και η επόμενη ΕΣΣΟ και εφόσον επρόκειτο στην συγκεκριμένη πτέρυγα μάχης να πάνε άλλοι 23 φαντάροι τα θέρετρα ζήτησαν άλλες 3 αποσπάσεις και άλλους φαντάρους δεύτερη σειρά αποσπάσεων δηλαδή! 

Μερικοί μάλιστα από αυτούς ήτανε παιδιά τα οποία η πτέρυγα είχε στείλει σε παραλίες κοντινού Δήμου για να τις καθαρίσει γιατί είπαμε φαντάρος υπηρετεί την κοινωνία (οι δημοτικοί υπάλληλοι που πληρώνονται γιατί δεν το κάνουν αυτό άραγε;»

Εμείς καλούμε τον υπουργό Άμυνας Αποστολάκη να παρέμβει άμεσα και να διατάξει την απαγόρευση της συμμετοχής στρατιωτών σε όλες τις καταγγελλόμενες εργασίες.

Πρέπει τώρα να ανοίξουν τα ΚΑΑΥ στο εργαζόμενο λαό και να εργάζονται αποκλειστικά πολίτες. 

Είναι μια ακόμη ευκαιρία να προβληματιστεί η κοινωνία μας για την ανάγκη υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, διάθεσης πακτωλού εκατ. ευρώ για την προμήθεια μεταχειρισμένων οπλικών συστημάτων και την συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων σε δολοφονικές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, την ώρα που μεταξύ άλλων, μας θέλουν  με το χαμόγελο στα χείλη να δουλεύουμε για 200 και 300 ευρώ!
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου