Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Το Αντιπολεμικό Κίνημα είναι πράκτορας που χρηματοδοτείται από την Τουρκία;;;

Αργά ή γρήγορα θα το έλεγαν και δημόσια.
Αυτά που προπαγανδίζει κάθε αισχρός Ναζιστής και χρησιμοποιεί ως λάσπη κάθε παπαγαλάκι της κυβέρνησης, βγήκαν και τα είπαν Δημόσια.

Το Αντιπολεμικό Κίνημα είναι πράκτορας που χρηματοδοτείται από την Τουρκία!!!

Αυτά ειπώθηκαν σήμερα στην Λέσχη Αξιωματικών Αθηνών όπου πραγματοποιούνταν Συνέδριο από το ΙΔΙΣ.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν του Έκτου Συνεδρίου Ελληνικής Υψηλής Στρατηγικής: Σύγχρονες Τεχνολογίες και Νέες Μορφές Πολέμου υπήρξε τοποθέτηση για τον Υβριδικό Πόλεμο που διεξάγει η Τουρκία.

Επίτιμος Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε ότι η Τουρκία διεξάγει Υβριδικό Πόλεμο και ως φορέα του έχει διάφορες ΜΚΟ που αφισοκολλούν την Αθήνα προπαγανδίζοντας τις επιδιώξεις της στο Αιγαίο.

Μάλιστα, οι ΜΚΟ αυτές ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ από την Τουρκία.

Τι να πει κανείς για το μεγαλείο του ανδρός;
Για τον πλούτο των επιχειρημάτων του, το βάθος της ανάλυσης του ή την αντιληπτική του ικανότητα;
Πολλά θα μπορούσε να πει κανείς για τον άνθρωπο που στάθηκε για ελάχιστο χρονικό διάστημα στην Ηγεσία, χρόνο όμως που ήταν αρκετός για να συνδέσει την σταδιοδρομία του με το δραματικό φαινόμενο των Αυτοκτονιών Φαντάρων!!!
Τώρα, τον γνωρίσαμε και ως αναλυτή που θεωρεί κάθε πολιτική δύναμη που αντιπολιτεύεται και αμφισβητεί το κυρίαρχο εθνικό-αστικό αφήγημα ως Εσωτερικό Εχθρό!
Βεβαίως, την Αλήθεια είπε ο άνθρωπος.
Για αυτό εκπαιδεύεται ο Ελληνικός Στρατός, αυτό προβλέπουν τα Δόγματα Πολέμου/Καταστολής.
Εμείς είμαστε οι Ασύμμετρες Απειλές: το Αντιπολεμικό-Αντιμιλιταριστικό κίνημα, ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία (ανεξάρτητα τη φυλή, τα χρώμα, την εθνικότητα, το θρήσκευμα), που βιώνουμε την εκμετάλλευση και την καταπίεση, αλλά Αρνούμαστε να γίνουμε κρέας στα κανόνια των Ανταγωνισμών τους για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Χορηγός του Συνεδρίου του ΙΔΙΣ ήταν τα ΕΛ.ΠΕ.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου