Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Νεοναζί στέλεχος δεν πάει στρατό, λόγω δερματοπάθειας….


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Είναι οι Ελληναράδες...
Αυτοί που θέλουν πόλεμο με την Τουρκία...
Αυτοί που απαιτούν Στράτευση Ανδρών και Γυναικών στα 18 τους χρόνια...
Αυτοί που ζητούν στρατιωτική θητεία 18 μηνών...
Όμως σε Ελλάδα και Τουρκία οι ΝΑΖΙ αποφεύγουν την Στρατιωτική θητεία και διαδίδουν τις εμετικές φασιστικές αντιλήψεις τους για να γίνει η νεολαία και οι εργαζόμενοι κρέας στα κανόνια για τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των πετρελαϊκών εταιρειών και των επενδυτών.
Να θυμίσουμε ότι στην Κύπρο, με Νόμο του Κράτους, έχουν απαλλαγεί από την Στρατιωτική θητεία οι Εφοπλιστές!
Κύπρος: Νεοναζί στέλεχος του ΕΛΑΜ δεν πάει στρατό, λόγω δερματοπάθειας….

Στο ΡΙΚ προχθές, ο εκπρόσωπος Τύπου του εδώ παραρτήματος της Χρυσης Αυγής και υποψήφιος ευρωβουλευτής, του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη, είχε έντονη συζήτηση με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, ο οποίος υποστήριξε πως το στέλεχος του ΕΛΑΜ όταν κατατάχθηκε ζήτησε απαλλαγή από την ΕΦ ….για δερματολογικά προβλήματα.

Ο Γ. Γεάδης ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για ψεύδη και σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του, λέγοντας πως ο Μ. Σιζόπουλος δεν σέβεται ούτε τους νεκρούς.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος αντέκρουσε την προσπάθεια αποπροσανατολισμού της συζήτησης από τον Γεάδη, τονίζοτας οτι κανένας δεν έβαλε στη συζήτηση τον νεκρό πατέρα του εκτός απο τον ιδιο τον Γεάδη.

Στη συνέχεια επανέλαβε το ερώτημά για τα δερματολογικά θέματα που επικαλέστηκε ο Γεάδης για να μην καταταγεί στην ΕΦ.

Ωστόσο και πάλι ο Γεάδης, προτίμησε να αναφερθεί στον θάνατο του πατέρα του, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί κανένας -εκτός απο τον ίδιο- στον θάνατο του πατέρα του.

Εν τω μεταξύ η ΕΔΕΚ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες του κ. Χρίστου και του κ. Γεάδη για φοροδιαφυγή, θυμίζουμε πως χθες ο κ. Σιζόπουλος δήλωσε δημόσια ότι είναι έτοιμος να δώσει όλα τα προσωπικά του δεδομένα για όλες τις εκφάνσεις της πορείας του, από τα μαθητικά του χρόνια μέχρι σήμερα, καλύπτοντας όλο το φάσμα της δραστηριότητας του: συνδικαλιστικής, πολιτικής, επαγγελματικής και στρατιωτικής, καθώς επίσης και του ποινικού του μητρώου» και στην ίδια ανακοίνωση η ΕΔΕΚ διερωτάται εαν ο κ. Χρίστου είναι διατεθειμένος να τα κάνει όλα αυτά;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου