Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Κήρυγμα Μίσους στη Γιορτή της Ορθοδοξίας


ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σήμερα γιορτή της Ορθοδοξίας στο Καρλόβασι η Εκκλησιαστική Ηγεσία ξέρασε ρατσιστικό δηλητήριο για τους πρόσφυγες. 

Στον λόγο της στην πλατεία του Καρλόβασιου, ανέφερε ότι βασικό πρόβλημα της Σάμου είναι το μεταναστευτικό και ότι η "Νεα Εξουσία" θέλει να επιβάλει στην χώρα μας μια νέα "θρησκεία" ή οποία να περιλαμβάνει την αρμονική συνύπαρξη Βουδιστών, Μουσουλμάνων, Ιεχωβάδων χριστιανών κλπ που θα αλλοιώσει την Ελληνορθοδοξία μας. 
Το Εκκλησιαστικό Ιερατικό Κατεστημένο στην Σάμο εκφράζει άμεσα λόγο μίσους ενάντια στους πρόσφυγες και οτιδήποτε διαφορετικό από τον Χριστιανισμό. 
Υπήρξε φυσικά αντίδραση από απλούς πολίτες που δεν πίστευαν στα αυτιά τους. 
Κάθε λογικός και δημοκρατικός πολίτης δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους βάση το θρήσκευμα και την καταγωγή αλλά η Εκκλησία της Σάμου, "κράτος εν κράτει" θέλει να επιβάλει το δόγμα της χωρίς να μπορεί να ανεχτεί τη διαφορετικότητα.
Επιστροφή στο "ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ", του Μετεμφυλιακού κράτους με διχόνοια μεταξύ πολιτών βάση την καταγωγή και την θρησκεία τους και πλήρη αντίθεση με τα Αρχές του Χριστιανισμού που μιλάει για αγάπη στον συνάνθρωπο (και συνανθρώπους είναι και ο πρόσφυγας που γλίτωσε από τον πόλεμο). 

Μια εκκλησία που δεν άνοιξε την πόρτα της σε παιδιά προσφύγων που γλίτωσαν από πνιγμό και διατήρησε σιγή όταν ακροδεξιοί γονείς δεν άφησαν τα παιδιά τους να πάνε στο ίδιο σχολείο με προσφυγάκια.



Η Επιτροπή Φαντάρων Σάμου, κόντρα στην μεσαιωνική προπαγάνδα, που θυμίζει τις ιδέες του μακελάρη αθώων μουσουλμάνων στην νέα Ζηλανδία καταδικάζει τα κηρύγματα του εκκλησιαστικού κατεστημένου στην Σάμο και καλεί τους πολίτες του νησιού, τον λαϊκό κλήρο , την νεολαία και τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την στάση αυτή της Εκκλησιαστικής ηγεσίας. 

Και δηλώνουμε ότι ΜΠΟΡΕΙ να υπάρξει αρμονική συνύπαρξη Χριστιανών, Μουσουλμάνων, Άθεων κλπ αλλά δεν μπορεί να υπάρξει αρμονική συνύπαρξη μεταξύ δημοκρατικών ανθρώπων και φασιστών και καλούμε τους πρώτους να περιθωριοποιήσουν τους δεύτερους.
Αυτούς που Κηρύσσουν το Μίσος του εθνικισμού και του ρατσισμού διεκδικώντας τον ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ρόλο τους στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού κράτους Πολέμου/Καταστολής του Ολοκληρωτικού Κοινοβουλευτισμού, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου