Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Τι ξεχνάνε ορισμένοι που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για το μακελειό στην Ν. Ζηλανδία

Του Γ. Γ.
Ολοι αυτοί που σήμερα στην Ελλάδα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την τραγωδία που έγινε με θύματα μετανάστες, ανάμεσα τους και μικρά παιδιά στη Ν. Ζηλανδία, μας λένε αν έκαναν τοπαραμικρό όταν στην χώρα μας παρακολουθούν να εκκολάπτεται το ναζιστικό αυγό του φιδιού,που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει.

Δεν έχουν διαβάσει τον ακροδεξιό οχετό που καθημερινά εξαπολύουν φασιστικά έντυπα με στόχο μετανάστες; Δεν έχουν ακούσει ανατριχιαστικές, ρατσιστικές δηλώσεις από κυβερνητικούς αξιωματούχους και πολιτικούς. 

Ο πρώην υπουργός προστασίας του συστήματος Ν. Δένδιας, δεν ήταν που από το 2013 ακόμα, "καμάρωνε" τον τότε αρχηγό της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Νίκο Παπαγιαννόπουλο, να δηλώνει ότι "Πρέπει να κάνουμε το βίο αβίωτο" σε μετανάστες-πρόσφυγες;

Το πάλαι ποτέ αγαπημένο παιδί του Γιώργου Καρατζαφέρη, και σήμερα νεοδημοκράτης Θάνος Πλεύρης δεν ήταν ο πολιτικάντης, που σαν βουλευτής της Ν.Δ  έλεγε -σε εκδήλωση του ακροδεξιού περιοδικού «Patria»- ότι «πρέπει να υπάρχουν νεκροί στα σύνορα» και ότι όσοι μετανάστες καταφέρουν να περάσουν τα πυρά, θα πρέπει να μην μπορούν να φάνε να πιούνε ή να πάνε σε νοσοκομείο; «Για τη ζωή τους, η κόλαση θα φαντάζει παράδεισος μπροστά σ’ αυτό που θα περνάνε εδώ πέρα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αν αυτά που γράφουν καθημερινά οι φασιστοφυλλάδες "Στόχος" και "Μακελειό", καθώς και ρατσιστικές δηλώσεις που ακούγονται κατά καιρούς από κυβερνητικούς αξιωματούχους και ακροδεξιούς πολιτικούς δεν είναι "βιταμίνες" για να γιγαντώσει το ναζιστικό τέρας σε κάποιες προβληματικέςανθρώπινες ιδιοσυγκρασίες, τότε τι είναι;

Και μια ακόμα παρατήρηση, δηκτική αυτή την φορά. Απ' ότι διαβάζουμε η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας κάνει λόγο για ξεκάθαρη τρομοκρατική επίθεση. 

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε στηθεί στην χώρα "τρομοκρατικό δίκτυο" με τις αρχές να έχουν προχωρήσει στις συλλήψεις τεσσάρων ατόμων, τριών αντρών και μιας γυναίκας, ενώ πιστεύεται πως οι δράστες της επίθεσης μπορεί να είναι περισσότεροι, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για εννέα άτομα.Μάλιστα. Να περιμένουμε δηλαδή την συνεδρίαση κάποιου υπερεθνικού οργανισμού, του ΟΗΕ π.χ., που θα κηρύξει τη Νέα Ζηλανδία φυτώριο της «τρομοκρατίας»; 

Θα της επιβάλλει κυρώσεις και πιθανόν θα αναλάβει το ΝΑΤΟ να βομβαρδίσει την χώρα η οποία αποτελεί "άντρο τρομοκρατών";Πλάκα κάνουμε φυσικά. Απλώς το αναφέρουμε για να δείξουμε την υποκρισία των Δυτικών κυβερνήσεων και της Αμερικής φυσικά, που με το πρόσχημα της "εξάλειψης της τρομοκρατίας" έχουν μακελέψει ολόκληρους λαούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου