Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Πληροφορίες για τις συλλήψεις φασιστών που επιτέθηκαν σε προσφυγάκια στην Κόνιτσα


Πληροφορίες για τις συλλήψεις φασιστών
Όσο αφορά τις τελευταίες συλλήψεις για τα περιστατικά της Κόνιτσας έχουμε να καταθέσουμε τα εξής.
Ο οργανωτής της ομάδας τ...ων ακροδεξιών που προέβη στην τελευταία επίθεση ονομάζεται Αριστοτέλης-Θεόδωρος Δημητριάδης ηλικίας 30 χρόνων.
Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην Άριστη Ζαγορίου με την ονομασία Gamila rocks συνιδιοκτήτης εταιρίας που εμπορεύεται αξεσουάρ μοτοσυκλετιστών με συμβάσεις έργου μεταξύ άλλων και με την ελληνική αστυνομία.
Πέρα από το τελευταίο περιστατικό που οργάνωσε την επίθεση στους πρόσφυγες στην Κόνιτσα και επόπτευε ένοπλος έχει πρωταγωνιστήσει εξακριβωμένα στις δύο επιθέσεις στον καθηγητή Νιτσιακο, σε τραυματισμό αντιφασίστα στην Βίτσα Ζαγορίου και την απειλή με μαχαίρι σε παρευρισκόμενους και σε αρκετά ακόμη περιστατικά πολιτικής βίας.
Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται ανοιχτά στην Ήπειρο με άλλον οργανωμένο ακροδεξιό δεξί χέρι του Κωνσταντίνου Αναγνώστου της χρυσής αυγής Θανάση Ντάσιο.
Οι δραστηριότητες τους πέρα από τις ανοιχτές πολιτικές φασιστικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν και κάποιες πιο σκοτεινές με εμπόριο όπλων και πυρομαχικών γνωστά στην κοινωνία της Κόνιτσας (όχι της αστυνομίας;) με την συνεργασία ιδιοκτήτη πιτσαρίας γνωστού για τις ακροδεξιές του ιδέες και φίλου υψηλά ιστάμενων της Ελληνικής αστυνομίας.
Οι παραπάνω Δημητριάδης, Ντάσιος στο πρόσφατο περιστατικό στους Βούλιαρατες σήκωσαν το φέρετρο του Κατσιφα στην κηδεία του,όποτε μπορεί να φανεί και πιο ξεκάθαρα η σχέση τους με παραστρατιωτικές ομάδες.
Για την ώρα επιλέγουμε να ξεμπροστιάσουμε την σχέση χ.α. εκκλησίας (οι παραπάνω έχουν άμεση σχέση με την μητρόπολη Κονίτσης) παρακράτους και να μην ασχοληθούμε με τους αναλώσιμους ανήλικους που χρησιμοποιούσαν για τα βρωμερά φασιστικά τους σχέδια.
Θα επανέλθουμε. 
Φωτόνούμερο ένα.Αριστοτελης Δημητριάδης

Φωτό νούμερο δύο.Θανασης Ντασιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου