Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Με τους αγώνες των φαντάρων ήρθε το όριο των Υπηρεσιών!

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ
Μετά την καταγγελία στο Δίκτυο Σπάρτακος και τα παράπονα των φαντάρων ο νέος Ταξίαρχος στην Σάμο, δεσμεύτηκε στους φαντάρους με ομιλία του οτι θα τηρηθεί αυστηρά το όριο των 19 υπηρεσιών το μήνα. 
Μάλιστα σε περίπτωση που δεν τηρηθεί ο κανονισμός και η Διοίκηση εκμεταλλευτεί τους φαντάρους με υπερωρίες και παραπάνω υπηρεσίες τότε έδωσε εντολή στους φαντάρους να επικοινωνήσουν προσωπικά με τον ίδιον στο τηλέφωνο του!!! 
Σε μια μαύρη περίοδο για τους φαντάρους της παραμεθορίου, το ίδιο το κίνημα τον φαντάρων πέτυχε μια μεγαλειώδη νίκη. 
Στην Σάμο, το νησί με το ίσως ενεργότερο κίνημα φαντάρων στην Ελλάδα αυτή την περίοδο.


Συνάδελφοι μην επαναπαυόμαστε! 

Καταγράψτε τον αριθμό των υπηρεσιών που κάνετε. 

Σε περίπτωση που υπερβεί το όριο βγείτε παραπονούμενοι και δημοσιεύστε την εκμετάλλευση της Διοίκησης των στρατοπέδων στο Δίκτυο Σπάρτακος. 
Υπάρχει μόνιμο προσωπικό υπαξιωματικών που μπορούν να κάνουν το υπόλοιπο αριθμό υπηρεσιών, χωρίς να επιβαρύνει το κράτος με παραπάνω έξοδα. 
Η υποτιθέμενη υποστελέχωση αποτελεί δικαιολογία για να μας εκμεταλλεύονται και να επικρατεί εργασιακός μεσαίωνας για τους φαντάρους.

ΟΔΗΓΙΑ του ΓΕΣ για το ΟΡΙΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: πάνω από 15 υπηρεσίες τον μήνα καλείται να βγει Παραπονούμενος
Θέλουμε να μάθουμε για ποιο λόγο, αφού υπάρχουν αυτές οι οδηγίες, στα πιο πολλά στρατόπεδα της χώρας επικρατούν τα ακριβώς ανάποδα. Οι φαντάροι τρώνε εμπλοκή επί μονίμου βάσης. Πολλές φορές κάνοντας και διπλές υπηρεσίες για να καλύψουν τις φαντασιακές ανάγκες των στρατοπέδων, ενώ οι έξοδοι είναι πολυτέλεια. Για ποιο λόγο οι φαντάροι λιώνουν στα φυλάκια βδομάδες χωρίς εξόδους; Δεν ισχύουν αυτές οι οδηγίες για όλα τα στρατόπεδα; Εμείς ξέρουμε ότι ισχύουν και παρόλαυτα οι διοικητές αυθαιρετουν χτίζοντας την καριέρα τους στις πλάτες των φαντάρων.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
Επιτροπή Φαντάρων Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου