Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Λένε Ψέματα και Κοροϊδεύουν-32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών: ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εμπαίζει τους κατοίκους στο Βόλο....
Οι πολιτευτές των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κοροϊδεύουν τους πολίτες στη Μαγνησία.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε πάρει πρόσφατα δημόσια θέση για το ζήτημα της Μετακίνησης της 32ης Ταξιαρχίας.

Αυτό που είπαμε είναι ότι η Μετακίνηση της Ταξιαρίας Αναβάλλεται και Δεν Ακυρώνεται!

Αναβάλλεται λόγω των εκλογών και των ψηφοθηρικών αναγκών των κομμάτων εξουσίας.
Δεν ακυρώνεται αλλά θα προχωρήσει μετά τις εκλογές γιατί αυτοί είναι οι επιθετικοί σχεδιασμοί τους ελληνικού κράτους, των ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
Διαβάζουμε: 
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση για το "πάγωμα" μετεγκατάστασης των δυνάμεων Πεζοναυτών από το Βόλο στο ναύσταθμο, λόγω παρέμβασης τοπικών και όχι μόνο φορέων, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας "απάντησε" και διόρθωσε τα κακώς κείμενα.
Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν και την κριτική που δέχθηκε για την μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert, να αποσυνδέσει την αναστολή της μετακίνησης της 32ης Τ/Ξ ΠΖ από την προεκλογική περίοδο, επιχείρησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης. 
Ερωτηθείς κατά την επίσκεψη του στην 1η Στρατιά στη Λάρισα, ο κ. Αποστολάκης απέρριψε κατηγορηματικά τα περί ακύρωσης τονίζοντας ότι ο προγραμματισμός ισχύει και απλώς θα υλοποιηθεί σε διαφορετικό χρόνο. http://www.onalert.gr

Θυμίζουμε:

"Εθνική Άμυνα" ή Ψήφοι;

32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών: Οι απατεώνες αστοί πολιτικοί, το κυνήγι των ψήφων και τα παραμύθια για την "εθνική άμυνα"!
“Ο πατριωτισμός κύριε είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων” είπε ο δρ. Σάμουελ Τζάκσον. 
Με μια λιτή ανακοίνωση μιας σειράς το Υπουργείο Άμυνας και ο κορυφαίο εκπρόσωπος του Στρατιωτικού Κατεστημένου, ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης ενημέρωσαν ότι αναβάλλεται η μετακίνηση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών:
"Γνωρίζεται ότι οι διαδικασίες για τη μετακίνηση της 32 ΤΑΞΠΝ από την περιοχή του Βόλου αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας".
Ο λόγος;
Μα οι εκλογές!
Οι ψήφοι της τοπικής κοινωνίας και τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα.
Αστοί πολιτικοί όλων των κομμάτων και Άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρωτοστάτησαν σε αυτή την Αναβολή...
Γιατί, για Αναβολή πρόκειται, μέχρι τις Εκλογές!
Βεβαίως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το Υπουργείο Άμυνας, τα αστικά κόμματα εξουσίας και το Στρατιωτικό Κατεστημένο μας λένε τα γνωστά παραμύθια τους:
για την "εθνική άμυνα", για την ανάγκη ανασυγκρότησης των Ενόπλων Δυνάμεων, ότι οι φαντάροι στην παραμεθόριο δεν φτάνουν και φταίει για αυτό η μείωση της θητείας...
Τώρα όμως κυνηγούν τους ψήφους.

Για αυτό έχουν γεμίσει την Ελλάδα άχρηστα στρατόπεδα.

Για να κερδίζουν οι επιχειρηματίες, να είναι κοντά στα σπίτια τους οι στρατιωτικοί και να υπάρχουν μονάδες που δικαιολογούν τον Υπερβολικό αριθμό Ανώτερων και Ανώτατων Αξιωματικών!!!

Ποια είναι όμως τα σχέδια για την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών που πιθανόν να υλοποιηθούν αμέσως μετά τις εκλογές

Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς που Αναβλήθηκαν λόγω των ψηφοθηρικών αναγκών γνωρίζουμε ότι:

Το πρόγραμμα της Μεταστάθμευσης της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο κοντά στα αποβατικά σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού προέβλεπε ότι το 505 Τάγμα Πεζοναυτών μέχρι το καλοκαίρι 2019 θα είχε εγκατασταθεί στην περιοχή του Ναυστάθμου και πιο συγκεκριμένα στο παλαιό Κέντρο Εκπαίδευσης του ΠΝ τον «Κανελόπουλο». Ήδη οι εργασίες έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και εκτιμάται ότι μέσα στο καλοκαίρι οι εγκαταστάσεις θα είναι έτοιμες. Οι διοικητικές υπηρεσίες θα εγκατασταθούν στον Αυλώνα, όπου κι εκεί συνεχίζονται οι εργασίες προκειμένου να διαμορφωθεί ο κατάλληλος χώρος για να εγκατασταθούν.
Παράλληλα, το ΓΕΣ, παρά το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζαν ότι θα στέλνουν όλους τους φαντάρους στα σύνορα -η διγλωσσία, ο καιροσκοπισμός και η πολεμοκαπηλεία πάνε χέρι χέρι-, τώρα σχεδιάζει την λειτουργία Κέντρου Εκπαίδευσης για τους στρατευμένους, οι οποίοι θα περνούν ανά δίμηνο εκπαίδευση για την 1η ΤΑΞΑΣ. 
Στο ίδιο στρατόπεδο θα εγκατασταθεί σε μόνιμη βάση δύναμη ικανή να υποστηρίζει τα αμερικανικά ελικόπτερα τα οποία μετασταθμεύουν για αρκετούς μήνες τον χρόνο στην Ελλάδα, μετά από την συμφωνία που ξεκίνησε το περασμένο έτος. 
Τέλος μια ακόμα δύναμη θα παραμείνει στο στρατόπεδο Γεωργούλα και θα προσφέρει υπηρεσίες φύλαξης.
Ότι η μετακίνηση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Αναβάλλεται και δεν Ακυρώνεται αποκαλύπτεται μέσα από τις αναρτήσεις δημοσιογράφων που διατηρούν προνομιακές σχέσεις με το Υπουργείο Αμύνης και οι οποίοι συνεχίζουν να περιγράφουν τα οφέλη από τους σχεδιασμούς μεταστάθμευσης των Πεζοναυτών. Διαβάζουμε: 
"Το ΥΠΕΘΑ αν και δεν είχε καμία απολύτως υποχρέωση, έψαξε και βρήκε λύσεις. Μια μονάδα υποστήριξης θα μεταφερόταν στον Βόλο, ο οποίος φιλοξενεί πλέον και σημαντικές αμερικανικές δυνάμεις. Από το ΥΠΕΘΑ είχαν διαβεβαιώσει τους τοπικούς βουλευτές ότι σχεδόν 500 οικογένειες Αμερικανών θα ζουν στην πόλη". 
Και αλλού διαβάζουμε: "Ήδη υπάρχουν συζητήσεις για παραχώρηση εκτάσεων από το στρατόπεδο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στην τοπική κοινωνία. Υπάρχει βέβαια και αίτημα από το πανεπιστήμιο για ανέγερση φοιτητικής λέσχης, κάτι που εξετάζεται πολύ σοβαρά από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας".
Οι λόγοι που θα μετακινηθεί η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών αφορούν: 
τον εντεινόμενο Ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον ρόλο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών σε Βαλκάνια-Μεσόγειο που διεκδικεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τις Ένοπλες Δυνάμεις, 
οι συνολικές ανάγκες του Στρατού Παρόχου Ασφάλειας για τους εφοπλιστές, τις πετρελαϊκές εταιρείες και τους επενδυτές, 
επίσης οι απαιτήσεις των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, των Αξόνων Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου, 
της "προνομιακής" σχέσης με τις ΗΠΑ 
και τον αναβαθμισμένο ρόλο σε ΝΑΤΟ και Ευρωστρατό!
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  καλούμε στην συγκρότηση ενός κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό, ρατσισμό και φασισμό.

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία της ανεργίας, της μαύρης εργασίας, οι φαντάροι, οι πρόσφυγες και μετανάστες, σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία πρέπει να παλέψουμε ενωμένοι ενάντια στις κυβερνήσεις του εντεινόμενου κοινωνικού πολέμου που μας Απειλούν με Διακρατικό πόλεμο.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου