Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΈΣ στο 649 ΤΕ/79 ΤΜΧΕΘ μετά τις καταγγελίες των φαντάρων!

ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΣΤΟ 649ΤΕ/79 ΤΜΧΕΘ
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και να βελτιώσουμε τις συνθήκες είναι το Κίνημα των Φαντάρων, είναι το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση οι συνάδελφοι φαντάροι μας αποκαλύπτουν ότι οι αλλαγές που σημειώθηκαν ήταν ΑΜΕΣΕΣ και πολύ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ.
Οι φαντάροι κέρδισαν και μερικές ακόμη ανάσες ελευθερίας, αλλά και είδαν να μπαίνει ένα STOP στην οικονομική τους αφαίμαξη εξαιτίας της Υποχρεωτικής Στράτευσης.
Πιο συγκεκριμένα, μετά τις επιστολές με τις καταγγελίες τους που είδαν το φως της δημοσιότητας και το κίνημα φαντάρων που διεκδίκησε τα δικαιώματα μας στην μονάδα έχουμε δει θεαματικές αλλαγές. 
Οι Υπαξιωματικοί (ΕΠ.ΟΠ. κλπ) για πρώτη φόρα κάνουν ένοπλες υπηρεσίες σε Μηχανικό, Πεζικό και Πυροβολικό. Άρα, οι υπηρεσίες μοιράζονται διαφορετικά και υπάρχει ελάφρυνση μας
Επίσης, φαντάροι που διεκδίκησαν κίνηση να τους πάει στο Βαθύ για την αναχώρηση του πρώτου γκρουπ κέρδισαν δωρεάν μετακίνηση με Στάγκερ!
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι απειλές εκδικητικής συμπεριφοράς είναι ράδιο αρβύλα...
Γιατί διαφορετικά, νέες εστίες έντασης θα προκληθούν και η Διοίκηση, μαζί με την Ταξιαρχία και το ΓΕΣ θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις Παραβατικές συμπεριφορές.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου