Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Απόπειρα βιασμού φαντάρου σε φυλάκιο στο Αγαθονήσι

Το περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα σε φυλάκιο της 79 ΑΔΤΕ. 
Πιο συγκεκριμένα, φαντάρος παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από χαμηλόβαθμο στέλεχος εκτελώντας υπηρεσία στο φυλάκιο του Αγαθονησίου.

Το γεγονός της παραβατικής συμπεριφοράς του στελέχους έχει λάβει τα χαρακτηριστικά "κοινού μυστικού" στα στρατόπεδα της Σάμου.

Οι φαντάροι αναρωτιούνται;

Δεν το γνωρίζουν ο Διοικητής, ο Ταξίαρχος και το ΓΕΣ;

Δεν το γνωρίζουν οι Υπουργοί Άμυνας Αποστολάκης-Ρήγας, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;

Οι φαντάροι πήραν την πρωτοβουλία να στείλουν Επιστολή Καταγγελίας στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ να μην κουκουλωθεί η υπόθεση.

Θεωρούν ότι το κλίμα Πολεμοκαπηλείας που καλλιεργείται από το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας, η εθνικιστική προπαγάνδα και η Ανοχή στο φασισμό και τον ρατσισμό, η καθημερινότητα του σεξισμού, η ευνοιοκρατία στα μόνιμα στελέχη και η Δουλοποίηση των συναδέλφων φαντάρων αφήνουν το περιθώριο να εκδηλωθούν ακόμη και απόπειρες βιασμού φαντάρων!

Ενώνουμε τη φωνή μας με αυτές των συναδέλφων ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ την παραδειγματική τιμωρία του στελέχους που πρωταγωνίστησε σε αυτό το επεισόδιο που προσβάλει όλους.

Καταγγέλλουμε δημόσια το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας που μέχρι τώρα κινήθηκαν με γνώμονα να μην θιγεί το "Γόητρο του Στρατού", δεν γνωστοποίησαν με ανακοίνωση τους το περιστατικό της απόπειρας βιασμού του συναδέλφου και κυρίως δεν ενημέρωσαν για τις πρωτοβουλίες αντιμετώπισης του.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου