Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Δημοσίευμα σε εφημερίδα προαναγγέλλει για Αξιωματικό του Στρατού Ξηράς ΔΙΩΞΕΙΣ -ΕΔΕ-ΠΟΙΝΕΣ;

Η προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ να αντιμετωπίσει τον εθνικισμό και το φασισμό μέσα στον στρατό φέρνει αποτέλεσμα.
Όσο και αν οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί με το Στρατιωτικό κατεστημένο περιέθαλψαν τους Ακροδεξιούς εντός και εκτός Ενόπλων Δυνάμεων, εντάσσοντας τους στρατιωτικοποιημένους φασιστικούς θύλακες στην εφαρμογή των Δογμάτων Πολέμου/Καταστολής...
Οι συνεχείς αποκαλύψεις του Κινήματος των Φαντάρων για την δράση ακραίων Στρατιωτικών υποχρέωσαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το Υπουργείο Άμυνας να πάρουν κάποια μέτρα, έστω και για να υπηρετήσουν τις προπαγανδιστικές ανάγκες του κυβερνητικού στόχου για συγκρότηση "Δημοκρατικού Μετώπου"! 
Οι επικίνδυνοι στρατιωτικοί και ιδίως η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου δεν μπορούν να κρύψουν την Ανησυχία τους.
Κάτι που αποδεικνύει η παραγωγή αλλεπάλληλων ανακοινώσεων με τις οποίες επιχειρούν να παραπλανήσουν.
Είναι ενδεικτικό ότι παραμένουν αμετακίνητοι στις ακραίες, επικίνδυνες και μισαλλόδοξες απόψεις τους, καθώς δεν αισθάνονται την ανάγκη να ζητήσουν πρώτα από όλα Συγγνώμη από τα μέλη τους, τα οποία εκμεταλλεύονται για  να υπηρετήσουν Ιδιοτελείς Πολιτικούς στόχους!
Αναφέρουμε τις ανακοινώσεις μας:
Στο κυνήγι έχει πάρει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τους Ακροδεξιούς Στρατιωτικούς στην Ήπειρο http://diktiospartakos.blogspot.com
«Αγνός πατριωτισμός» ή ωμός αλυτρωτισμός από επικίνδυνους Στρατιωτικούς; http://diktiospartakos.blogspot.com
Γιατί το Υπουργείο Άμυνας "χαϊδεύει" τους επικίνδυνους Ακροδεξιούς στρατιωτικούς;
http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html

Επαναλαμβάνουμε:
Όλες αυτές λοιπόν οι δημοσιεύσεις στις οποίες ούτε η Ένωση ούτε ο πρόεδρός της αναφέρθηκαν ρίχνουν νερό στο μύλο του εθνικισμού και καλλιεργούν το μίσος μεταξύ των λαών. Δίνουν πάτημα στους εθνικιστές να παραβιάζουν τα δικαιώματα των μειονοτήτων, μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες του εξωτερικού. Εμείς όμως τίποτα δεν έχουμε να χωρίσουμε με τους άλλους λαούς. Δεν θα τους πολεμήσουμε για τα συμφέροντα άλλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να φουντώσει το αντιπολεμικό κίνημα. Αυτά ήταν τα κίνητρα όσων επέλεξαν να αναδημοσιεύσουν την καταγγελία και καθόλου δεν μας ενδιαφέρουν οι κόντρες μεταξύ των συνδικαλιστικών οργανώσεων των στρατιωτικών και τα παζάρια τα οποία κάνουν με την κυβέρνηση η οποία τους ανέχεται, επιβάλλοντάς τους πειθαρχικές ποινές χάδι, αφού στην ουσία επιθυμεί να καλλιεργείται η εθνικιστική νοοτροπία προκειμένου να βρίσκονται πρόθυμοι να πολεμήσουν για τα συμφέροντα των ισχυρών.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437


Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου:
Δημοσίευμα σε εφημερίδα προαναγγέλλει για Αξιωματικό του Στρατού Ξηράς ΔΙΩΞΕΙΣ -ΕΔΕ-ΠΟΙΝΕΣ;


Επειδή η ΕΦΣΥΝ μας τιμά με το να ενημερώνεται για τις αναρτήσεις της Ένωσης και του Προέδρου μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα την παρακαλούσαμε θερμά για τα ακόλουθα προς αξιολόγηση της:

α) Ως Ένωση Στρατιωτικών έχουμε αναδείξει πληθώρα θεμάτων που απασχολούν την καθημερινότητα των εν ενεργεία στρατιωτικών και η ανάδειξή τους μέσα από την εφημερίδα της, θα ενίσχυε το δίκαιο των αιτημάτων μας.

β) Αναφέρεστε περιέργως με πολλές λεπτομέρειες σε θέματα που αφορούν εσωτερικές διαδικασίες εντός Πενταγώνου. Προκύπτει εύλογα το ερώτημα: ποιες οι πηγές σας, αν γνωρίζετε κάτι που δεν γνωρίζουμε, αν έχει υπάρξει η όποια απόφαση την οποία γνωρίζετε εσείς και εμείς δεν γνωρίζουμε...

γ) Επειδή θεωρούμε ότι σας ενδιαφέρει η αλήθεια, σας γνωρίζουμε ότι ποτέ μέλος του ΔΣ της Ένωσης δεν συμμετείχε σε κομματική ή πολιτική εκδήλωση σε αντίθεση με άλλους συνδικαλιστές που έχουν συχνή παρουσία σε επίσημες κομματικές εκδηλώσεις…

δ) Με 8 χρόνια αγώνων η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου έχει αποδείξει την ακομμάτιστη δυναμική μας πορεία δίπλα στον συνάδελφο την οικογένειά του και την αγάπη μας για την Πατρίδα .Τα γραπτά μένουν…… Συνεχίζουμε. 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο Πρόεδρος
Θεοδώρου Γεώργιος
Λγός (ΠΖ)
6937453787

Ο Γεν. Γραμματέας
Στρατσιάνης Παναγιώτης
ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)
6936563126

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου