Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΚΕΤΧ Πατρών: ακραίες Αδικίες και Αποσπάσεις σε στρατόπεδο ΚΟΤΕΤΣΙ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαστε φαντάροι στο ΚΕΤΧ Πατρών, ένα από τα πλέον άθλια στρατόπεδα στην Ελλάδα. Στο συγκεκριμένο στρατόπεδο τα επίπεδα αδικίας έχουν βαρέσει κόκκινο. πχ Δίνονται άδειες τις οποίες ο λόχος δεν σηκώνει και αναγκαζόμαστε και χωνόμαστε οι υπόλοιποι. Όπου φαντάροι παίρνουν "τιμητική άδεια" την οποία δεν έχουν και την δικαιολογούν λέγοντας ότι θα μιλήσουν "ιδιαιτέρως στον λοχαγό και θα καταλάβει".
 Το τελευταίο συμβάν βέβαια πέρασε με διαφορά όλα τα υπόλοιπα. 

Ο νέος ταξίαρχος με την αμέριστη "συμπαράσταση" του διευθυντή του 2ου γραφείου ταγματάρχη αποφάσισε να στέλνει με απόσπαση 15 φαντάρους της δύναμης του Κετχ για μια ολόκληρη εβδομάδα στην 76 ΜΕ μια μονάδα που μοιάζει περισσότερο με κοτέτσι παρά με στρατιωτική εγκατάσταση. 
Στην συγκεκριμένη μονάδα δεν υπάρχουν κλίνες για όλους τους στρατιώτες και όσοι ερχόμαστε από το Κετχ κοιμόμαστε σε κρεβάτια όπου κανονικά κοιμάται κάποιος ο οποίος είναι εξοδούχος. 
Όπως καταλαβαίνετε όσοι πάνε για μια ολόκληρη εβδομάδα θα αναγκάζονται να αλλάζουν κρεβάτι και να μεταφέρουν τα πράγματα τους κάθε βράδυ για 7 μέρες. 
Επίσης, από την 76 ΜΕ δεν προβλέπεται κάποια κίνηση προς Πάτρα και έτσι όσοι θέλουν να κατέβουν στην πόλη να πάρουν το αμάξι τους, θα πρέπει να πάρουν πρώτα ταξί!! 
Το ακόμα χειρότερο όμως είναι ότι αυτοί οι στρατιώτες που θα πηγαίνουν για μια βδομάδα στην 76ΜΕ θα έχουν το πολύ μια έξοδο όλη την εβδομάδα την στιγμή που χάριν σε αυτούς οι υπόλοιποι στο ΚΕΤΧ θα πηγαίνουν 1-3 ίσως και καλύτερα. 
Εννοείτε φυσικά ότι δεν πρόκειται να πάνε όλοι οι στρατιώτες της δύναμης του λόχου διοικήσεως στην 76 Με ποτέ. 
Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι ο καινούργιος ταξίαρχος έκανε κακή αρχή και έχασε την εμπιστοσύνη της πλειονότητας των στρατιωτών ήδη. 
Η ευθύνη βαραίνει επίσης και τον διοικητή του λόχου, Υπολοχαγό.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ – Ενωθείτε Μαζί μας
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.

Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου