Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Ζήτω τα Fake_News κυβέρνησης-Αστυνομίας-ΜΜΕ: Ποια κατάληψη των Προσφύγων;

Ζήτω τα Fake_News ή αλλιώς: Ποια κατάληψη ρε ζώα;
ΣΧΟΛΙΟ: Το πρώτο και καλύτερο fake news ήταν της ίδιας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ https://twitter.com/TrainoseGr/status/1114081243178598400... Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και μπορεί να καθορίσει τη ζωή και το θάνατο ανθρώπων

Από το πρωί παντού η είδηση ότι πρόσφυγες έχουν καταλάβει τον Σταθμό Λαρίσης... ξεχάσανε να πουν ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν εκδώσει κανονικά εισιτήρια (φαίνονται και στα ίδια τους τα βίντεο!) και υπάρχει εντολή άνωθεν να μην μπαίνουν τραίνα στο Σταθμό για να μην τους πάρουν για Θεσσαλονίκη! Συνένοχοι σε ρατσιστικές πολιτικές η Κυβέρνηση, η Αστυνομία & η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ!

Τα ΜΜΕ σύσσωμα με ψεύδη & ελλειπή ειδήσεις χύνουν ρατσιστικό δηλητήριο ... και μετά απορούμε με τα φασιστόμουτρο που σχολιάζουν από κάτω, που πάνε στις κάλπες & που εμφανίζονται στο δρόμο!

Ας χρησιμοποιήσουμε κι εμείς όπως μπορούμε την ευκαιρία να ξεσκαρτάρουμε ποιες ενημερωτικές σελίδες ακολουθούμε. Παρακάτω θα γίνουν δυο λίστες σελίδων ανάλογα με το αν η κάλυψη του συγκεκριμένου θέματος περιέχει μούφες και τα αντίστοιχα Facebook Page τους για unLike (στείλτε chat αν θέτε):



------------- Fake News -------------
- ΑΠΕ-ΜΠΕ
- News24/7
- CNN Greece
- NewPost
- NewsBomb
- Πρώτο Θέμα
- Madata.Gr
- Real News
- iefimerida
- Open News
- ΑΝΤ1
- BankingNews
- Φως των Σπορ
- TVXS

------------- News -------------
- The Press Project

Υ.Γ1 Αυτή η λίστα δεν παίρνει μπάλα σελίδες που συμπαθούμε αλλά δεν έχουν καν ανάρτηση, επειδή δεν είναι ακριβώς ενημερωτικές. Επίσης, μιλάμε μόνο για όσες έκαναν ανάρτηση. Πχ, ξεχωριστή αναφορά στην ΕΡΤ που για το μέγεθός της είναι τρελό να μην έχει γράψει κάτι! Άγχος για συμμετοχή στο δηλητήριο;

Υ.Γ2 Η επέλαση του ψέματος είναι τόσο μεγάλη... που δεν έχει νόημα η λίστα πλέον, αν βρείτε κάποιο άλλο μέσω που κάλυψε το ζήτημα αντικειμενικά να με διαψεύσετε, το έχουμε ανάγκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου