Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Μαϊμού στελέχη, σε Ανύπαρκτες Υπηρεσίες στο Δ Σώμα Στρατού για να ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ οι Στρατιωτικοί!

Μα τι γίνεται τελικά στο Δ Σώμα Στρατού;
Ο Διοικητής Αντιστράτηγος Λαλούσης τι κάνει;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ-Στελέχη 2 θεών στην XVI MK ΜΠ
Και ενώ σ’ όλες τις μονάδες της μεραρχίας δεινοπαθούν με διπλά και τριπλά καθήκοντα. Στην XVI MK ΜΠ δημιουργούν υπηρεσίες για να λένε ότι εκτελούν υπηρεσία.
Συγκεκριμένα υπάρχει ΑΥΔΜ στο Στρατιωτικό Πρατήριο Διδυμότειχου, χωρίς λόγο, χωρίς να υπάρχουν στρατιώτες να στεγάζονται εντός πρατηρίου, αλλά μόνο για να κοιμάται και να λέει ότι είναι ΑΥΔΜ.
Πόσοι απασχολούνται;
Η συγκεκριμένη υπηρεσία απασχολεί 11 στελέχη.
Ακόμη είναι η μοναδική μεραρχία που δημιούργησε υπηρεσία βοηθού συντονιστή, που κανένας άλλος σχηματισμός δεν διαθέτει τέτοιες πολυτέλειες και δεν προβλέπεται κιόλας.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία απασχολεί 12 στελέχη.
Ακόμη, η υπηρεσία της υπερασπίστριας στρατηγού, η οποία δεν είναι 24ωρη, τελειώνει στις 9 το βράδυ.
Και τα στελέχη απαλλάσσονται την επομένη παράνομα, αφού μόνο από 24ωρη υπηρεσία απαλλάσσεσαι την επομένη.
Ακόμη στελέχη με διάφορα καθήκοντα, πχ υδραυλικοί, μπογιατζήδες, ηλεκτρολόγοι, δεν εκτελούν υπηρεσία με αποτέλεσμα το βάρος να πέφτει στους λίγους.

Συνειδητοποιούμε τώρα πόση ΔΙΑΦΘΟΡΑ και ΠΡΟΝΟΜΙΑ κρύβονται πίσω από την προπαγάνδα του Υπουργείου Άμυνας για τον Κοινωνικό ρόλο του Στρατού;
Και όμως οι Στρατιωτικοί πήραν 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ευρώ Αναδρομικά, τους χορηγεί σπίτια ο Στρατός, μετακινούνται Δωρεάν, κάνουν ΔΩΡΕΑΝ Διακοπές, έχουν τους Φαντάρους για Υπηρέτες.
Τι θα πράξουν ο Λαλούσης Διοικητής στο Δ Σώμα Στρατού, ο ΑΓΕΣ Καμπάς, οι Υπουργοί Άμυνας Αποστολάκης και Ρήγας;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Σχετικα με τα αδρομικα πηραν 1000ευρο με 1500ευρω αναλογα με τα παιδια που εχουν αυτα για τους γενικα ΠΖ (αυτα ειναι λεφτα που εχουν κανη κρατηση απο μισθο εδω και χρονια)aαυτα που ειδαμε στην τηλεοραση ηταν ενα ωραιο παραμυθη.Για τους μεγαλους ειναι αριθμος αγνωστος δεν εμαθε ποτε κανης.Παντως χορηγεια για σπητι ειναι μονο για μεγαλους (τα καλα) και η τρυπες για τους υπολοιπους που στην πλειοψηφία μερικα μπορη να ειναι καλα,πραγμα που δεν πηγα ποτε γιατι πανε μονο παντρεμενη εκει και ειναι για 2χρονια.Φυσικα πληρωνης με μικρη διαφορα σχετικα με εξω και εαν εισαι μικροτερος σε βαθμο η δουλεια δεν σταματαει εκει (χορτα-βαψιμο κ.λ.π).Μερικα ειναι καλα αλλα στην πλεοψηφια δεν ειναι.Μετακινηση δωρεαν δεν την ειδα ποτε εκτος αν εισαι με ποδια κοντα στο στρατοπεδω η πλεοψηφια δεν ειναι στα μερη τους για λιγοτερα εξοδα γιατι ο στρατος εχει γεμισει με βυσματα.Για Στρατοπεδα δεν εχω αποψει γιατι το καθε κοματι εχει τα δικα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή