Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Ακροδεξιά Τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από τον εκδότη Γκουριώτη και Αθλιότητες από το pronews.gr

ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
Για μια ακόμη φορά η Ακροδεξιά αποκαλύπτει αυτό που πραγματικά είναι:
Μίσος, Απειλές και τρομοκρατία.
Πολεμοκαπηλεία, εθνικισμός και ρατσισμός.
Και ενώ βρισκόμαστε μία μέρα πριν τις εκλογές ο εκδότης του pronews.gr με απειλητικό του μήνυμα στο twitter μας απαντά:

Με αυτό τον τρόπο απαντά στην κριτική μας ο εκδότης Αναστάσιος Γκουριώτης που κατεβαίνει επικεφαλής ψηφοδελτίου στη Γλυφάδα που στηρίζει η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ υπόδικη δολοφονική συμμορία Χρυσή Αυγή και το σύνολο σχεδόν του Ακροδεξιού χώρου.

Τόση οργή τους προκαλεί και την ανάγκη να απαντήσουν με Απειλές και χυδαιότητα, το σχόλιο της  Σχόλιο Αντιπολεμικής Διεθνιστική Κίνησης:
Μπορεί να μας θυμίσει ο Γκουριώτης τους λόγους της ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ του από την "υπεύθυνη" κυβερνητική του θέση από τον αρμόδιο Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας;
Εθνικισμός, Ρατσισμός και Ναζισμός συνυπάρχουν έχοντας επικεφαλή ένα εκδότη του μιλιταριστικού χώρου και διαφημιστή Ρωσικών όπλων! http://diktiospartakos.blogspot.com
Είναι χαρακτηριστικό των εμμονών τους ότι ενώ το σχόλιο-κριτική ασκείται από την ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ αυτοί επιτίθενται στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ!
Ο γνωστός εκδότης Αναστάσιος Γκουριώτης και το pronews έρχονται να προστεθούν στις διώξεις από το αστικό κράτος, τις κυβερνήσεις, το δικαστικό και στρατιωτικό κατεστημένο, τους κατασταλτικούς μηχανισμούς με μπροστάρη την ΕΥΠ και την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μάλιστα, οι Απειλές και η Τρομοκρατία τους διατυπώνονται σε μια περίοδο αναβάθμισης του Κινήματος των Φαντάρων και εξαιρετικών επιτυχιών μετά από συγκεκριμένες διεκδικήσεις.

Καλούμε τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για την Ακροδεξιά.

Τους καλούμε να σταθούν στο πλευρό μας, να Καταδικάσουν τις Απειλές και την Τρομοκρατία.

Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com 

Θυμίζουμε τι προκάλεσε την Τρομοκρατία και τις απειλές τους:

Στο Δήμο της Γλυφάδας "κατεβαίνει" η Εθνική της Ακροδεξιάς!
Σχόλιο Αντιπολεμικής Διεθνιστική Κίνησης:
Μπορεί να μας θυμίσει ο Γκουριώτης τους λόγους της ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ του από την "υπεύθυνη" κυβερνητική του θέση από τον αρμόδιο Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας;
Εθνικισμός, Ρατσισμός και Ναζισμός συνυπάρχουν έχοντας επικεφαλή ένα εκδότη του μιλιταριστικού χώρου και διαφημιστή Ρωσικών όπλων!
Κεντρικό ζήτημα του ακροδεξιού συνδυασμού οι εγκληματικότητα των Λαθρομεταναστών, με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ένα επιχειρηματία με εταιρεία SECURITY!!
Και όλα αυτά στην Γλυφάδα όπου οι Μαφίες κυριαρχούν, με τις βομβιστικές επιθέσεις και τις δολοφονίες από επαγγελματίες εκτελεστές να είναι διαδοχικές και να έχουν ασίγαστο ρυθμό!!! 
Λαϊκός Σύνδεσμος, Νέα Δεξιά, Δύναμη Ελληνισμού, Χριστιανοδημοκράτες και Εθνικό Μέτωπο ψηφίζουν Τάσο Γκουριώτη στην Γλυφάδα!
Συγκεκριμένα από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στους δήμους που δεν κατεβάζει ψηφοδέλτιο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου, υποστηρίζει πατριωτικές δημοτικές παρατάξεις.

Στην Γλυφάδα η μοναδική πατριωτική παράταξη είναι «Η Γλυφάδα Μπροστά» του εκδότη Τάσου Γκουριώτη, ενός καλού Έλληνα, οικογενειάρχη και επιτυχημένου επαγγελματία, ο οποίος δεν ανήκει στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, αλλά έχει αντιμετωπίσει με πολιτική και εκδοτική ηθική το κόμμα και τα στελέχη του.
Η Νέα Δεξιά στην επίσημη ανακοίνωση στήριξης της υποψηφιότητας του Τάσου Γκουριώτη για τον δήμο Γλυφάδας και της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» αναφέρει τα εξής:

«Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 στηρίζει για δήμαρχο Γλυφάδας τον υποψήφιο Τάσο Γκουριώτη και τον συνδυασμό του “Η Γλυφάδα Μπροστά” όπου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συμμετέχει και ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Γιώργος Καραποστόλου.

Η στήριξή μας προσφέρεται σε έναν πραγματικό πατριώτη που με τις πράξεις του και τη μέχρι τώρα πορεία του έχει αποδείξει ότι πάνω απ’ όλα βάζει την Ελληνική Σημαία, την αγάπη του για τη Γλυφάδα και κατ΄επέκταση την αγάπη του για την Πατρίδα».

H Δύναμη Ελληνισμού δια του προέδρου της, βουλευτή Πειραιά Δημήτρη Καμμένου, εξέδωσε την εξής δήλωση στήριξης: «Θεωρώ πραγματική τύχη για την Γλυφάδα το γεγονός ότι ο Τάσος Γκουριώτης κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος της πόλης και πλήθος άξιων και ικανών πολιτών της Γλυφάδας τον έχουν ακολουθήσει ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων και ο πρωταθλητής Ελλάδος στο βόλεϊ ανδρών, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, του Ολυμπιακού.

Ο Τάσος Γκουριώτης έχει υπηρετήσει την Ελλάδα από κρίσιμες κυβερνητικές θέσεις και έχει αποδείξει την αξία του σε δύσκολες αποστολές, όπως ως επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης κρίσεων των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Δύναμη Ελληνισμού τον στηρίζει. Οι πολίτες της Γλυφάδας έχουν την ευκαιρία να τον αναδείξουν δήμαρχο. Μην την χάσουν…».

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, βουλευτής, πρώην υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Νίκος Νικολόπουλος, στην δήλωση στήριξης του Τάσου Γκουριώτη και του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά», δήλωσε:

«Η παράταξη “Η Γλυφάδα Μπροστά” και ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Γκουριώτης, έχουν την αμέριστη στήριξή μας και καλώ τους πολίτες της Γλυφάδας να δώσουν την ψήφο τους σε έναν αγνό πατριώτη, καλό χριστιανό, οικογενειάρχη και απόλυτα επιτυχημένο επιχειρηματία. Η Γλυφάδα χρειάζεται ασφάλεια και τεχνογνωσία στην διαχείριση των προβλημάτων της. Ο Τάσος Γκουριώτης είναι ο δήμαρχος που χρειάζεται η πόλη».
Ο γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της ασφάλειας Νίκος Αραβαντινός εντάχθηκε στην παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά»

Ο γνωστός επιχειρηματίας του χώρου της ασφάλειας Νίκος Αραβαντινός εντάχθηκε κι αυτός στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δήμαρχου Γλυφάδας Τάσου Γκουριώτης, με το συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά».
Νομίζουμε ότι ο συνδυασμός αυτός είναι ένα πολύ επικίνδυνο Ακροδεξιό πείραμα.
Που αποδεικνύει όμως το πως η Ακροδεξιά καλλιεργεί την Ανασφάλεια και τη Μισαλλοδοξία!
ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου