Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

475 ΤΔΒΕΘ Μυτιλήνη: 47 μέρες συνεχόμενες υπηρεσίες σε μια μονάδα που οδηγεί φαντάρους σε Ψυχιατρικά Νοσοκομεία!

Νομίζει ο Ταξίαρχος, ο Στρατηγός και το ΓΕΣ ότι βρισκόμαστε μακριά από το κακό;
Αν γίνει το κακό, θα ρίξουν σημαία πάνω στο φέρετρο και θα παίζει η μπάντα πένθιμα;;;
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Γεια σας
Θέλω να σας μιλήσω σχετικά με τη στρατιωτική θητεία που βιώνω τους τελευταίους 4,5 μήνες στο στρατόπεδο μου. 
Είμαι διαβιβαστής στο 475 ΤΔΒΕΘ, Στρατόπεδο Κυριαζή, Παγανή, Μυτιλήνης. 
Τα πράγματα εδώ δεν είναι όπως προβλέπεται να είναι. Κάνω κάθε μέρα συνεχόμενες υπηρεσίες, από τις 30 Απρίλη μέχρι και σήμερα (17 Ιουνίου), χωρίς κανένα απολύτως διάλειμμα. 
Δεν υπάρχουν άτομα με συνέπεια να χρειάζεται μέχρι και να χτυπάμε διπλές και καμιά φορά και τριπλές υπηρεσίες. Στη σημερινή περίοδο που μεσολαβεί καλοκαίρι, ειδικά για τους ένοπλους, το να κάνεις περίπολο μέσα στη ζέστη και τον καυτό ήλιο, χωρίς επίσης τον χρόνο να ξεκουραστείς καθόλου, είναι τελείως ανυπόφορο και κανείς δεν κάνει τίποτα για να διορθωθεί η κατάσταση αυτή. 

Ταυτόχρονα, πέρα από το 47/0 που έχω μέχρι τώρα, κάθε πρωί, παρ' όλη τη κούραση από όλους μας, συχνά μας βάζουν να κάνουμε κουραστικές αγγαρείες.
Δεν υπάρχει καμία οργάνωση μέχρι και από τη διοίκηση του τάγματος και επιπλέον δεχόμαστε παρατηρήσεις και φωνές για καθημερινές υποχρεώσεις που είναι αδύνατον να εκτελεστούν από 10 εξουθενωμένους στρατιώτες καθώς και απειλές για απαγόρευση υπηρεσιακών τα σαββατοκύριακου.
Μιλάμε για ένα τάγμα που έχει στείλει στρατιώτη του στο 414 (ψυχιατρική μονάδα) λόγω πίεσης σε παρόμοια εμπλοκή τον Φλεβάρη.
Η ψυχική και σωματική αντοχή των στρατιωτών του τάγματος έχει φτάσει στα ύψη. 

Απευθυνόμαστε σε εσάς, γιατί πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος στον οποίο μπορούμε. Ελπίζουμε να διορθωθεί από κάποιον αυτή η κατάσταση.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου