Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Νέες Καταγγέλιες για τα βύσματα και το χώσιμο των υπολοίπων φαντάρων στο Πεντάγωνο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σε νέα τους καταγγελία οι φαντάροι της Στρατονομίας που υπηρετούν στο Πεντάγωνο αποκαλύπτουν διαφορετικές πτυχές του άγριου χωσίματος.

Είναι γνωστό ότι το Πεντάγωνο είναι μια από τις χειρότερες μεταθέσεις για τους Στρατονόμους αφού πρέπει να κάνουν τους οδηγούς, φύλαξη και τα ΜΑΤ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για λόγους γοήτρου αύξησε τα μέτρα φύλαξης του Πενταγώνου στέλνοντας στις πλάτες των στρατιωτών μηνύματα αυταρχισμού.
Την πληρώνουν οι στρατιώτες.
Αυτοί μας καταγγέλλουν ότι στο Τάγμα/ΓΕΕΘΑ στον Μικτό Λόχο Στρατονομίας, τους πάει 4-1.
Δηλαδή βλέπουν έξοδο μετά από τέσσερις μέρες υπηρεσίας.
Με συνεχείς υπηρεσίες μέσα στη ζέστη.
Με ελάχιστο ύπνο.
Η έξοδός τους περιορίζεται σε ένα απόγευμα για να κάνουν ένα μπάνιο, να πάρουν ρούχα, να κοιμηθούν ως άνθρωποι.
Και μετά φτου και από την αρχή!

Η επιστολή τους έρχεται ελάχιστες ώρες μετά την προηγούμενη δημοσίευση:
Τα Βύσματα του Πενταγώνου: οι φαντάροι ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ των στρατιωτικών και πολιτικών

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Πεντάγωνο: Φαντάροι δύο ταχυτήτωνΆλλα μέτρα και άλλα σταθμά ισχύουν για τους στρατιώτες στις 5 μονάδες του Πενταγώνου.

Ενώ οι φαντάροι στο Τάγμα ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ συνεχίζουν τη θητεία παραμεθορίου με συνεχόμενες αγγαρείες και υπηρεσίες 2-1 κάνοντας καθημερινό περίπολο στους 35 και 36° βαθμούς κελσίου...
Οι επίλεκτοι και εκλεκτοί της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας συνεχίζουν στο τίποτα, καθώς για όσους ανήκουν στο ΜΥ/ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΝ οι υπηρεσίες που προβλέπονται είναι ελάχιστες (2 με 3 το μήνα) και βατές.
Φυσικά, αδικία υπάρχει και μέσα στα ίδια τα Τάγματα, με δεκάδες φαντάρους να είναι φαντάσματα.
Ενδεικτικά, ο Λόχος επιτελείου του Τάγματος ΓΕΣ έχει πάνω από 100 άτομα δύναμη, αλλά ελάχιστοι είναι αυτοί που βαράνε τις σκοπιές.

Ας μας απαντήσει η στρατιωτική ηγεσία πόσοι πραγματικά πραγματοποίησαν τη θητεία τους 5, 6 ακόμα και 7 μήνες μακριά από τα σπίτια τους και πόσοι παρέμειναν εκτός Αθηνών για μερικές εβδομάδες.
Οι στρατιωτικοί αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους όταν στέλνουν κάποιον για τόσους μήνες μακριά από το σπίτι του και μετά τον έχουν στο 2-1 και 1-1 ενώ τα παιδιά τους είναι στο 0-270, δηλαδή δεν δίνουν καμιά υπηρεσία και είναι κάθε μέρα έξω σε όλη τους τη θητεία;

Ας μας απαντήσει ο Α/ΓΕΣ τι θα έλεγε στους φαντάρους της Α’ ΕΣΣΟ που περιμένουν μετάθεση όταν, και με το προηγούμενο των κομμένων μεταθέσεων της Ε’ και ΣΤ’ ΕΣΣΟ, βλέπουν τη μετάθεση με το κιάλι ενώ υπάρχουν ήδη μετατιθέμενα άτομα στο Πεντάγωνο της Β ΕΣΣΟ εδώ και ένα μήνα, πριν καν ξεκινήσουν τα ΣΠΕΝ;
Αφού τα άτομα αυτά δεν συνεισφέρουν σε υπηρεσίες εδώ ας πάνε να βοηθήσουν τους φαντάρους στην παραμεθόριο.

Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου