Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

301 Ε.Β Aγίων Αναργύρων: αυθαιρεσία στελεχών-Δείξετε Αλληλεγγύη-οι φαντάροι έχουν την ηλικία των παιδιών σας


Η επιστολή καταγγελίας που παρουσιάζουμε αναδεικνύει με αφοπλιστικό τρόπο τι πραγματικά σημαίνουν οι Προφορικές-Τιμητικές άδειες.
Διοικητές και στελέχη εκμεταλλεύονται εργασιακά τους φαντάρους ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ και όταν αυτοί φτάνουν την ώρα της απόλυσης, για διάφορους λόγους τους τις αρνούνται.
Το χειρότερο, ακόμη και για λόγους Εκδίκησης!
Στην συγκεκριμένη περίπτωση διοικητές και στελέχη όχι μόνο κάνουν μπαλάκι τον συνάδελφο αλλά αντιμετωπίζουν Εκδικητικά έναν άνθρωπο που έχει γνωρίσει τα τραγικά οικογενειακά του προβλήματα.
Προβλήματα υγείας που θα έπρεπε να τους κάνουν να σταθούν Αλληλέγγυοι, να δείξουν κατανόηση και Ανθρωπιά.
Εμείς τους καλούμε να αναθεωρήσουν και να σταθούν στο πλευρό του νέου ανθρώπου που δοκιμάζεται και με Αξιοπρέπεια δίνει τη μάχη της επιβίωσης. 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από συγγενικό πρόσωπο στρατιώτη
Ο Στρατιώτης που ανήκει στην μονάδα 301 Ε.Β Aγίων Αναργύρων, δέχεται μια ανεξήγητη και κακή συμπεριφορά καθώς ο Αρχιλοχίας του στρατοπέδου δίνει σε όλους τους φαντάρους 4 μέρες "τιμητική" άδεια σε όσους φαντάρους είναι σωστοί σε υπηρεσίες και πόστα του στρατοπέδου και σε αυτόν τον στρατιώτη δεν του δίνουν για λόγους περίεργους...
Ο στρατιώτης αυτός επί 1 μήνα και κάτι έκοβε χόρτα με το χορτοκοπτικό και στις υπηρεσίες του ήταν καθώς πρέπει αυτό τον λίγο καιρό που είναι εκεί καθώς στις 19/7 απολύεται!!!
Στα γραφεία του διοικητή έχουν πει πως μόνο 3 μέρες δούλεψε με το χορτοκοπτικό, ενώ έκανε κι Υπηρεσίες κανονικά ...επίσης, το χορτοκοπτικό είναι εκτός τα πόστα και αγγαρείες του φαντάρου.
Είχε ειδοποιήσει πως δεν μπορεί να φύγει με άδεια μαζεμένες από νωρίς και γι'αυτό να του τις σπάσουν σε 2 μέρη.
Ο Αρχιλοχίας του είπε να κάτσει ακόμα και να φύγει με όλες τις μέρες μαζεμένες με τα του Άγιο Πνεύματος και να γυρίσει να απολυθεί πράγμα που ποτέ δεν έγινε.
Αυτός ο στρατιώτης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας σε οικογενειακά του πρόσωπα.
Κάθως ο στρατιώτης πήρε τηλέφωνο τον Αρχιλοχία βάση ιεραρχίας δεν άκουσε καν το πρόβλημα του και του έδωσε μόνο 4 από τις μέρες όπου αργότερα τις πήρε Πίσω.
Είχε πάρει 20 μέρες σερί από αυτές 12 αγροτική και 8 κανονική.
Δεν δόθηκαν εξ αρχής τιμητικές.
Ακόμα του χρωστούσαν 3 μέρες εκλογών βάση νομού καθώς πήγαινε Κρήτη να ψηφίσει, 2 μέρες ακόμα από χορτοκοπτικό (που συνολικά ζήτησε 5), 2 μέρες από ένα στέλεχος και 4 μέρες από τον Αρχιλοχία όπου παίρνουν όλοι οι στρατιώτες κατά την απόλυσή τους!
Μετά τον Αρχιλοχία αφού δεν ακούστηκε το πρόβλημα του και εκνευρίστηκε με τον φαντάρο καθώς ζητούσε τις υπόλοιπες μέρες γιατί πιεζόταν ψυχολογικά και έχουν χαμηλό οικογενειακό εισόδημα όπου οι γονείς είναι αγρότες και έπρεπε να είναι στα ζώα.
Μετά τον Αρχιλοχία ο στρατιώτης πήρε τηλέφωνο για την λύση του προβλήματος του τον διοικητή λόχου όπου για αρχή του έδωσε 5 μέρες και να παρουσιαστεί στις 14/7 ημέρα Κυριακή.
Στο τηλέφωνο ο στρατιώτης πήρε μήνυμα από τον αρχιλοχία πως δεν είναι ευθύς χαρακτήρας και πως παίζει πονηρά και πήρε ανώτερους για να πάρει άδεια.
Για τον λόγο αυτό ο Αρχιλοχία δεν του δίνει τις 4 μέρες που όλοι παίρνουν!!!
Στο στρατόπεδο υπόθηκαν διάφορα πως λέει ψέματα για να πάρει κι άλλες μέρες!!
Ο στρατιώτης ζητάει μόνο 4 μέρες που παίρνουν όλοι και έτσι να μπει 1 μέρα πριν απολυθεί.
Αυτά δεν είναι σωστά καθώς κάθε στρατιώτης θέλει να βγάλει την θητεία του να ξεμπερδεύει και ο συγκεκριμένος στρατιώτης είναι από Κρήτη που είναι αρκετά μακρυά!!!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου