Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

ΕΥΖΩΝΕΣ: ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; 

Γνωρίζει η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία για τις τρίωρες ορθοστασίες με μέτωπο προς τον ήλιο, ακόμα και το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης των υποψήφιων Ευζώνων, κατάσταση που έχει οδηγήσει εκπαιδευόμενους στη λιποθυμία; Γνωρίζουν ότι εν όσο διαρκεί η ορθοστασία, σαδιστικά οι εκπαιδευτές χύνουν νερό μπροστά στο πρόσωπο των υποψήφιων ή τους μιλούν για παραλίες και νερό που τρέχει; Γνωρίζουν ότι υποψήφιος που μπήκε με μουστάκι, κάτι που επιτρεπόταν στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων όπου παρουσιάστηκε, διατάχθηκε να το ξυρίσει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί μπροστά στους υπόλοιπους; Γνωρίζουν ότι διατάχθηκε επίσης να κάνει ότι ξυρίζει την ταυτότητά του;

Γνωρίζουν ότι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να χρειάζεται να σε χτυπούν, μέχρι να μελανιάσεις οι παλαιότεροι, προκειμένου να σου επιτρέψουν να έχεις μουστάκι; Γνωρίζουν για τα προβλήματα κιρσοκήλης, οσφυαλγίας και φλεβίτη και τις μελανιές που αντιμετωπίζουν αρκετοί Εύζωνες; Γνωρίζουν ότι για τους υποψήφιους, ακόμα και η ώρα του φαγητού είναι βασανιστική, αφού διατάσσονται να καθίσουν «ησύχως», ενώ, όταν κάποιος κάνει τον παραμικρό θόρυβο, διατάσσονται όλοι να εγερθούν και στη συνέχεια να καθίσουν πάλι ησύχως; Και αυτό γίνεται ξανά και ξανά. Και μόνο όταν δεν ακούγεται το παραμικρό, σου επιτρέπουν, για όσο χρόνο απομένει, δηλαδή για πολύ λίγα λεπτά να φας. Το χειρότερο είναι όμως ότι πολλές φορές είναι οι παλιοί που χτυπούν τις καρέκλες των σιτιζομένων, προκειμένου να διαταχθούν οι τελευταίοι να εγερθούν και πάλι και να ξανακαθίσουν ησύχως. Οι εκπαιδευόμενοι βέβαια απαγορεύεται να κοιτούν προς όλες τις κατευθύνσεις, παρά μόνο μπροστά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διαπιστώσουν ποιος κούνησε την καρέκλα τους. Για μέρες κοιτούν μόνο μπροστά. Και αν κοιτάξουν πίσω ή αριστερά- δεξιά, προσβολές, βρισιές ή και χτυπήματα. Γνωρίζουν, επίσης, ότι οι εκπαιδευτές διατάζουν τους υποψήφιους να παρουσιάζονται επανειλημμένα στον τοίχο; 



Αυτά λοιπόν και άλλα πολλά συμβαίνουν στην Προεδρική Φρουρά. Όταν συμβαίνουν στα δωμάτια εστιών γαλακτοκομικών σχολών, τότε πολύ ορθά αντιδράμε, οι περισσότεροι βέβαια, αφού έχει συμβεί το μοιραίο. Για τους Εύζωνες όπου συμβαίνουν παρόμοια βασανιστήρια (και μάλιστα εδώ υπό την πλήρη γνώση και ανοχή του κράτους το οποίο εδώ έχει το ρόλο του νταή, διότι προφανώς γνωρίζει και ανέχεται τα όσα επί σειρά ετών συμβαίνουν), κανείς δεν έχει να πει κάτι, παρά μόνο λόγια πατριωτικής έξαρσης τα οποία ακούμε σε κάθε είδους αναφορές στο θεσμό της Προεδρικής Φρουράς, είτε αυτές γίνονται από πολιτικά πρόσωπα, είτε από δημοσιογράφους σε διάφορα αφιερώματα που κάνουν στη Φρουρά, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κυρίαρχο εθνικό αφήγημα και να γίνουν συμπαθείς στους συντηρητικούς πολίτες. Τα γνωρίζει λοιπόν όλα αυτά το κράτος, η στρατιωτική ηγεσία και η διεθνής κοινότητα; Ότι πίσω από αυτό τον τόσο διάσημο και τουριστικά ελκυστικό θεσμό κρύβονται βασανιστήρια; ‘Έχουμε μάθει ότι βασανίζουν τα ζώα στα τσίρκο ή και στους ζωολογικούς κήπους, ας μάθουμε επιτέλους ότι στη Φρουρά βασανίζουν ανθρώπους! 



Δεν είναι λίγοι οι Εύζωνες που έχουν καταγγείλει ότι παρά τη θέλησή τους βρέθηκαν στη Φρουρά και τα περί προαιρετικής τοποθέτησης στο σώμα αυτό είναι ωμά ψέματα. Σε ρωτάνε και αν αρνηθείς αλλά τους αρέσεις και κρίνουν ότι το παρουσιαστικό σου θα τραβάει τουρίστες και κάμερες ή δεν έχουν άτομα, σε επιλέγουν θες δεν θες. Αν ήθελαν, θα μπορούσαν να ζητούν τη γραπτή συναίνεση των στρατιωτών, προκειμένου να τους τοποθετήσουν στη Φρουρά, μόνο όμως μετά από πλήρη ενημέρωση για τα όσα μεσαιωνικά συμβαίνουν στην εκπαίδευση των υποψήφιων Ευζώνων αλλά και αργότερα. 



Αλλά και για όσους συναινούν υπάρχει πρόβλημα και γιατί δεν ενημερώνονται επαρκώς για την εκπαίδευση και γιατί πολλοί συναινούν μόνο και μόνο επειδή η θητεία στη Φρουρά δίνει μόρια για διάφορα επαγγέλματα και σχολές. Το κράτος λοιπόν εκμεταλλεύεται τη φτώχεια και την ανεργία ως διέξοδο από τις οποίες κάποιοι βλέπουν μόνο τη θητεία στη Φρουρά που όμως συνεπάγεται ταπείνωση, εξευτελισμό και τεράστια σωματική ταλαιπωρία. Και όλα αυτά προκειμένου να μας κρατά εθνικά υπερήφανους και έτοιμους να πολεμήσουμε για αυτό. Για συμφέροντα όχι δικά μας. 


Πρέπει να αντιδράσουμε στη βαρβαρότητα της Φρουράς. Μην επιλέγετε να τοποθετηθείτε εκεί! Μην τους δίνεται τη δυνατότητα να σας εξευτελίσουν. Δεν σας διατάζει να κάνετε όλα αυτά τα τόσο ταπεινωτικά για την προσωπικότητά σας κανένας πρόγονος που θέλετε να τιμήσετε. Σας διατάζει το ελληνικό κράτος, οι σαδιστές αξιωματικοί και κάποιοι τραμπούκοι «παλιοί». Μην τους επιτρέπετε να σας προσβάλλουν και να σας ταλαιπωρούν για λίγα μόρια. Μαζικό κίνημα, αντίσταση στην αυθαιρεσία του κράτους και των στρατιωτικών και στην προσπάθειά τους να μας φέρουν όλο και πιο κοντά στον πόλεμο. Αυτή είναι η στάση που πραγματικά σας τιμά!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com diktiosprartakos@hotmail.com

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Στις 10/7, κατά τη διάρκεια της Αντιπολεμικής Διαμαρτυρίας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στη Βουλή συνέπεσε χρονικά η Αλλαγή Φρουράς. 
Τους Εύζωνες συνόδευαν τρεις ακόμη συνάδελφοι μας με πολιτικά για να μην αποκαλυφθούν.
Εμείς ρωτάμε τη Διοίκηση της Προεδρικής Φρουράς γιατί μετέτρεψε τους συναδέλφους σε Μπράβους των Ευζώνων που έρχονταν να αναλάβουν υπηρεσία;
Από ποιους θα τους προστάτευαν;
Από το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;
Μα το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι οι φαντάροι και το Κίνημα Μέσα στον Στρατό για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Αλλού βρίσκεται ο Εχθρός των Ευζώνων..., μέσα στην Προεδρική Φρουρά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου