Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Είμαστε με τις Καρόλες του κόσμου: Πρόταση Κινητοποίησης ενάντια στη Ακροδεξιά Ιταλική κυβέρνηση και Αντιπολεμική διαμαρτυρία


Προτείνουμε τη διεξαγωγή μαχητικής πολιτικής διαμαρτυρίας την Τετάρτη 10/7, στην Ιταλική πρεσβεία ( Σέκερη Παναγιώτη 2, Κολωνάκι), που βρίσκεται απέναντι από τη Βουλή), στις 20.00 μ.μ..
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πήρε πρωτοβουλία να προτείνει τη διεξαγωγή διαμαρτυρίας στις 10/7 ενάντια στην Ιταλική Κυβέρνηση και την ΕΕ που επιλέγουν να δολοφονήσουν μαζικά πρόσφυγες-μετανάστες και να καταστείλουν με τον πιο άγριο τρόπο τα κοινωνικά κινήματα και τους Αλληλέγγυους που δίνουν καθημερινά μάχες στη Μεσόγειο για να σώσουν ζωές.
Θυμίζουμε ότι με τον ελλιμενισμό του Sea-Watch στο λιμάνι της Λαμπεντούζα, η εισαγγελία άσκησε δίωξη εναντίον της πλοίαρχου Καρόλα Ράκετε για διευκόλυνση παράνομης εισόδου μεταναστών. 

Μετά τον ελλιμενισμό, η ιταλική αστυνομία συνέλαβε την πλοίαρχο, τέθηκε σε κατ ‘οίκον περιορισμό και βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή έως και δέκα χρόνια κάθειρξη για αντίσταση στις κρατικές αρχές, αντίσταση ή βία απέναντι σε πολεμικό πλοίο, ενώ μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει κατηγορίες για υποκίνηση στην παράνομη μετανάστευση και παραβίαση των κανόνων ναυσιπλοΐας.

Εμείς εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας και δίνουμε από το δικό μας μετερίζι τη μάχη εναντίον της αντιπροσφυγικής πολιτικής της ΕΕ, των ευρωπαικών αστικών κρατών και του ΝΑΤΟ.

Θέλοντας να δώσουμε διέξοδο στην διάθεση αγωνιστών που αναζητούν τρόπους μαχητικής έκφρασης της Αλληλεγγύης τους, ήρθαμε σε επικοινωνία με οργανώσεις και κοινωνικά κινήματα κατά τη διάρκεια του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ.

Σεβόμενοι επομένως τις δυσκολίες της περιόδου προτείνουμε τη διεξαγωγή μαχητικής πολιτικής διαμαρτυρίας την Τετάρτη 10/7, στην Ιταλική πρεσβεία ( Σέκερη Παναγιώτη 2, Κολωνάκι), που βρίσκεται απέναντι από τη Βουλή), συνδυαστικά με την Αντιπολεμική Διαμαρτυρία μας στη Βουλή την ίδια μέρα.

Είναι μια ανοικτή πρόταση αγώνα που απευθύνεται σε όλους και μέχρι τώρα αντιμετωπίζεται πολύ θετικά.

Θυμίζουμε:
Την Τετάρτη 10/7 μετά τις Εκλογές δεν πάμε παραλία… Πάμε Αντιπολεμική Διαμαρτυρία στις 18.30 στη Βουλή


ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, Πετρελαϊκές Εταιρείες-Ερντογάν σε Πόλεμο μας πάνε
Ενάντια στους Πρόσφυγες και για ΑΟΖ-Πετρέλαια, Εμείς δεν Πολεμάμε
Πότε και πως θα γίνει θερμό επεισόδιο, θα πάμε τελικά σε διακρατική σύγκρουση με την Τουρκία; Είναι ερωτήματα που ταλανίζουν όλους αφού η καθεστωτική προπαγάνδα, προβάλλοντας από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα «την Τουρκική επιθετικότητα» απαιτεί «εθνική ομοψυχία», να γίνουμε εμείς Αναλώσιμοι για τα συμφέροντα των εφοπλιστών-πετρελαϊκών εταιρειών-επενδυτών, να υποταχθούμε στην Προνομιακή Συμμαχία του αστικού κόσμου με τις ΗΠΑ,  να βάλουμε πλάτη στους Άξονες του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου.
Αυτό που μας κρύβουν είναι ότι Ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός οξύνεται και μας απειλεί με πόλεμο και καταστροφή γιατί δύο αδίστακτες αστικές τάξεις εποφθαλμιούν ΑΟΖ και Ενεργειακά Κοιτάσματα, τον έλεγχο  της Ανατολικής Μεσογείου, μιας περιοχής με παγκόσμιο στρατηγικό ενδιαφέρον όπου διέρχονται εμπορικές και ενεργειακές ροές τεράστιας σημασίας. Ο Ελληνοτουρκικός Ανταγωνισμός αλληλοδιαπλέκεται με τις ιμπεριαλιστικές αντιθέσεις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Κίνας-Ρωσίας και βρίσκει αντιμέτωπους δύο στρατούς που συνεργάζονται στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ στην καταστροφή λαών και στο άρπαγμα πλουτοπαραγωγικών πηγών, στην Κατοχή-εκμετάλλευση-καταπίεση του κόσμου της εργασίας, που συμμετέχουν στον πόλεμο της τρομοκράτησης των λαών και στον πόλεμο κατά των Προσφύγων.  
Μας ζητούν να πάμε να σκοτωθούμε για τις ΑΟΖ, για τα πετρέλαια-φυσικό αέριο και τα κέρδη τους, για την EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, Kατάρ, τους Κοπελούζο, Λάτση, Βαρδινογιάννη, Μυτιληναίο!
Καλούμε σε Κοινή Πάλη Έλληνες και Τούρκους φαντάρους, τον εργαζόμενο λαό και στις δύο ακτές του Αιγαίου ενάντια στον Διακρατικό Πόλεμο που μας οδηγούν.
Ενάντια στα Θερμά Επεισόδια που θα χυθεί το Δικό Μας Αίμα για τα Δικά τους Συμφέροντα
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ της ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ τους και της ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ για τους λαούς της περιοχής
Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι στην συγκρότηση ενός Μαζικού και Μαχητικού κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για να Μπλοκάρουμε τους πολεμικούς σχεδιασμούς του Ελληνικού Κράτους, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ., ενάντια στις κυβερνήσεις της βάρβαρης ταξικής επίθεσης και της στυγνής κρατικής καταστολής
ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς Κρέας στα Κανόνια για τα συμφέροντα πετρελαϊκών εταιρειών, εφοπλιστών και επενδυτών
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε. Δεν ΠΟΛΕΜΑΜΕ Πρόσφυγες-Μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους Κοινωνικούς Αγώνες. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στους Πολέμους Τρομοκράτησης των λαών. ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ
ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ σε Βαλκάνια και Ανατ. Μεσόγειο
Αγωνιζόμαστε στο πλευρό του κόσμου της Εργασίας και της Νεολαίας για τα Κοινά μας Δικαιώματα σε Ελλάδα και Τουρκία
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com diktiosprartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου