Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

ΚΑΑΥ ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ: ποιος άλλος δουλεύει για 18 ώρες Απλήρωτος, Ανασφάλιστος, με τις χειρότερες συνθήκες από τα στρατευμένα παιδιά σας;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ φαντάρων από το ΚΑΑΥ ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ
Μετά την θεομηνία που έπληξε την Χαλκιδική, σημειώθηκαν μεγάλες καταστροφές στα ΚΑΑΥ της Ν.Φώκαιας. 
Με αποτέλεσμα τις τελευταίες 3 βδομάδες οι 33 και 34 Ταξιαρχίες να στέλνουν καθημερινά γύρω στους 20 στρατιώτες η κάθε μία. 

Η δουλειά των οπλιτών θητείας - σκλάβων είναι να μαζεύουν κορμούς δέντρων και πευκοβελόνες μέσα σε 40 βαθμούς ζεστή με ντάλα ήλιο ασταμάτητα.

Στις 30/07 η Διοίκηση της Νέας Φώκαιας πήρε τηλέφωνο τον Ταξίαρχο της 34ης για να μας απειλήσει ότι αν δεν συνεχίσουμε τις πυρετώδης εργασίες θα κάτσουμε από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 χάνοντας μερικοί την έξοδο μας (που άλλωστε είναι λίγες αυτόν το καιρό). 

Αυτοί που μένουν "πίσω" αναγκάζονται και κάνουν 2-3 νούμερα σκοπιά με αποτέλεσμα να κλείνουν μέχρι και 18 ώρες υπηρεσίας έχοντας ήδη 18-19 υπηρεσίες τον μήνα Ιούλιο, ενώ αυτοί που επιστρέφουν εξαθλιωμένοι από τις εργασίες συνεχίζουν με την υπηρεσία τους κανονικά. 

Οι στρατιώτες όσο βρίσκονται στα ΚΑΑΥ αναγκάζονται να αγοράζουν νερά από την τσέπη τους ενώ το φαγητό που τους δίνεται το μεσημέρι είναι απαράδεκτης ποιότητας. Εξοπλισμός ασφάλειας (γάντια γυαλιά προστασίας και κράνη) δεν υπάρχουν ούτε δείγμα με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά κοψίματα και μικροτραυματισμοί στα χεριά και τα πόδια των στρατιωτών. 

Το συμπέρασμα, λοιπόν, είναι σκλάβοι φαντάροι με οριακές για τον μήνα υπηρεσίες με ελάχιστες ώρες ξεκούρασης, δουλεύουν ασταμάτητα με απειλές για κρατήσεις και φυλακές για να μην χάσουν την σεζόν τα στελέχη και οι αξιωματικοί.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ: ένα τεράστιο εργασιακό κάτργο που ετοιμάζει τους φαντάρους -τσακίζοντας και πειθαρχώντας τους- για την εργασιακή ζούγκλα που έφτιαξαν Τσίπρας-Καμμένος, εκσυγχρονίζει η ΝΔ και ο Μητσοτάκης.

Πρέπει να Αντισταθούμε.

Πρέπει να πάρει θέση το εργατικό κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου