Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ-ΟΒΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Η ελληνική Αστική Τάξη, το Βαθύ Κράτος του κατασταλτικού-δικαστικού-στρατιωτικού κατεστημένου και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να φτιάξει την νέα γενιά πραιτοριανών που θα καταστείλει το εργατικό, φοιτητικό και νεολαιίστικο κίνημα για να μην διεκδικεί μια καλύτερη ζωή. Η πολιτική των μνημονίων, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ έχει φέρει τις πιο κραυγαλέες ανισότητες των τελευταίων δεκαετιών. Το βιοτικό επίπεδο της εργατικής τάξης στην Ελλάδα έχει γίνει το χειρότερο των τελευταίων δεκαετιών. Δεν είμαστε πολύ μακριά από μια πιθανή λαϊκή έκρηξη μπροστά στην κόλαση που ζούνε οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα.

Η πολιτική ηγεσία το έχει αντιληφθεί. Γι αυτό προετοιμάζει τον στρατό των νέων μπράβων που θα μπορέσει να την προστατέψει. Και γι' αυτό καλεί τους πιο υποταγμένους φαντάρους να αναλάβουν τον ρόλο του φύλακα ώστε να μην πληγούν τα συμφέροντα της ελληνικής Ολιγαρχίας.

Οι φαντάροι των Ειδικών Δυνάμεων, της ΔΕΑ, της Στρατονομίας, της Προεδρικής Φρουράς κλπ λαμβάνουν τα υψηλότερα μόρια και είναι από τους πρώτους που έχει προτεραιότητα το σύστημα να τους προσλάβει για Ειδικούς Φρουρούς. Γιατί είναι οι φαντάροι που γνώρισαν την μεγαλύτερη προσβολή της προσωπικότητας τους, έζησαν εξευτελιστικά καψόνια, έμαθαν να ζουν στις προσβολές από τούς ανώτερους, στις βρισιές , στην στέρηση ύπνου κλπ. Έγιναν μέσα στην θητεία τους άβουλοι ΔΟΎΛΟΙ της στρατιωτικής ηγεσίας, χωρίς να φέρνουν καμία αντίρρηση. Έμαθαν να χαρακτηρίζουν "γκρινιάρη " ή " αδύναμο" αυτόν που αρνήθηκε την παραβίαση των δικαιωμάτων του και να τους βλέπουν σαν εχθρούς. Αυτοί καλούνται να συνεχίσουν αυτό τον ρόλο σαν Ειδικοί Φρουροί. Να κυνηγάνε αγωνιστές εργαζόμενους και φοιτητές. Να συνεχίσουν να είναι τα τσιράκια της Αστικής εξουσίας. Ένας σύγχρονος Χλαπάτσας με στρατιωτική εκπαίδευση που θα κυνηγά όποιον τα αφεντικά και οι αξιωματικοί αστυνομίας και στρατού θεωρούν εχθρό.
Οι υποψήφιοι που θέλουν να ενταχθούν στον μηχανισμό αυτό πρέπει να διαλέξουν μεριά. Από την μια ο αγωνιζόμενος λαός που θέλει να διεκδικήσει τα δικαιώματα του και από την άλλη το Αστικό Κράτος και τους εκμεταλλευτές της εργατικής τάξης που θέλουν να κλέψουν τον πλούτο που οι εργαζόμενοι παράγουν. Εμείς καλούμε να διαλέξουν τον πρώτο δρόμο, να μείνουν μακρυά από τον διαγωνισμό αυτό που συλλέγει νέα γενιά ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ που επιτίθενται στον αγωνιζόμενο λαό και μαζί με τους εργαζόμενους στα σωματεία, στις συνελεύσεις και στον δρόμο να παλέψουν για μια καλύτερη ζωή.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου