Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

ΕΠΕΙΓΟΝ: Να Ματαιωθούν οι Παρελάσεις στην Ορκωμοσία της Γ ΕΣΣΟ λόγω του κινδύνου που διατρέχουν οι φαντάροι από τις υψηλές θερμοκρασίες!


Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους και με κίνδυνο να σημειωθούν πολλά δυσάρεστα γεγονότα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στις Τελετές Ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων συναδέλφων της Γ ΕΣΣΟ. 
Καλούμε τον ΑΓΕΣ Καμπά να διατάξει την Ματαίωση των Παρελάσεων των συναδέλφων και τον χρονικό περιορισμό των τελετών την Παρασκευή 02/08/2019. 

Η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης προειδοποιεί για τον επερχόμενο καύσωνα.

Κάνοντας λόγο για πολύ υψηλές θερμοκρασίες. 
Ήδη, τη Δευτέρα 29/07/2019 στη Θήβα γίναμε μάρτυρες δραματικών περιστατικών, όταν σημειώθηκαν 15 λιποθυμίες Νεοσυλλέκτων στα πολύωρα δοκιμαστικά των Παρελάσεων κάτω από τον καυτό ήλιο. diktiospartakos.blogspot.com
Δεν πειράζει να μην γίνουν οι γνωστές εθνικιστικές και μιλιταριστικές φιέστες προκειμένου να κάνουν δημόσιες σχέσεις οι μεγαλόσχημοι πολιτικοί, στρατιωτικοί, δεσποτάδες, άρχοντες της τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
Κανένας γονιός δεν θα προτιμήσει να δει λιπόθυμο το παιδί του προκειμένου να εκφωνήσει το χιλιοειπωμένο εθνικό λογύδριο ο Υπουργός Άμυνας Παναγιωτόπουλος. 
Επίσης, απαιτούμε από τον ΑΓΕΣ Καμπά να απαγορευτεί η άσκοπη έκθεση στον ήλιο των φαντάρων και του μόνιμου προσωπικού. 
Τέλος, να ακυρωθούν οι όποιες ασκήσεις. 
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναφέρει ότι ο υδράργυρος θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου