Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Γιατί το ΕΘΝΟΣ Αναπαράγει τα παραμύθια "των κύκλων" του Υπουργείου Άμυνας;


eurokinissi
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δημοσιοποίησε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία:


Σε αυτή καταγγείλαμε την συμπεριφορά της Διοίκησης του ΚΕΠΒ Θήβας η οποία φέρει την ευθύνη για τη λιποθυμία 15 συναδέλφων φαντάρων που διατάχθηκαν μαζί με τους εκατοντάδες συναδέλφους τους να κάνουν δοκιμαστικά Παρελάσεως εν όψει της τελετής Ορκωμοσίας για ένα ολόκληρο τρίωρο με την θερμοκρασία να είναι στους 40 βαθμούς.

Επίσης, οι συνάδελφοι μας κατήγγειλαν ότι όταν τελείωσε αυτό το μαρτύριο "ξεχύθηκαν" στο ΚΨΜ προκειμένου να προμηθευτούν ένα μπουκαλάκι νερό για να ξεδιψάσουν.

Μάταια όμως γιατί το ΚΨΜ ήταν κλειστό εξαιτίας των αποφάσεων της διοίκησης... 

Την αρχική μας ανακοίνωση ακολούθησε δεύτερη δημοσίευση την επόμενη μέρα όταν ενημερώσαμε ότι με άνωθεν παρεμβάσεις, η διοίκηση της μονάδας άλλαξε στάση.

Σε αυτή παρουσιάζαμε την νεώτερη ανταπόκριση των φαντάρων από το ΚΕΠΒ Θήβας:
"Σήμερα και μετά τις καταγγελίες Παρέλασαν μόλις για μισή ώρα, από τις 08.00 έως τις 8.30 π.μ. για να μην έχουμε τα ίδια, όταν σημειώθηκαν 15 λιποθυμίες φαντάρων! 
Επίσης, σήμερα και εξαιτίας της καταγγελίας οι Νεοσύλλεκτοι δεν έμειναν χωρίς νεράκι.
Το ΚΨΜ λειτούργησε ΚΑΝΟΝΙΚΑ και έτσι είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα μπουκαλάκι νερό και να ξεδιψάσουν".

'Έχει σημασία όμως να δούμε ότι το ΕΘΝΟΣ αφού αρχικά δημοσίευσε την Καταγγελία των φαντάρων στην συνέχεια Αναπαρήγαγε τα Παραμύθια "των κύκλων" του Υπουργείου Άμυνας άκριτα και χωρίς να επικοινωνήσει με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Στη δημοσίευση του το ΕΘΝΟΣ αναφέρεται σε "κύκλους του Υπουργείου Άμυνας".
Αναρωτιόμαστε, είναι σοβαρή και υπεύθυνη δημοσιογραφία αυτή που για να απαντήσει σε ένα απάνθρωπο και απεχθές για όλους περιστατικό, με πρωταγωνιστή τον Ελληνικό Στρατό, κάνει λόγο για "κύκλους του Υπουργείου Άμυνας";
Αλήθεια, το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ, το Υπουργείο Άμυνας δεν έχει εκπροσώπους Τύπου;
Γιατί αυτοί δεν αναλαμβάνουν να μας απαντήσουν;
Κυρίως, όλοι αυτοί, γιατί δεν αναλαμβάνουν να απαντήσουν στους εξοργισμένους φαντάρους και τους γονείς τους που καταγγέλλουν ότι τα δοκιμαστικά της Παρέλασης επαναλαμβάνονταν με αυτούς τους βασανιστικούς όρους, πρωί και απόγευμα, για πολλές μέρες;  
Σε όλους αυτούς που είναι αγανακτισμένοι με το Υπουργείο Άμυνας της κυβέρνησης ΝΔ το οποοίο  συγκαλύπτει τις Απαράδεκτες αυτές πρακτικές που ακολουθήθηκαν στο ΚΕΠΒ Θήβας.
Όλοι αυτοί αναρωτιούνται:
Αυτή είναι η Δημοσιογραφία που υπηρετεί το ΕΘΝΟΣ;
Έτσι πρόκειται να πολιτευτεί η ΝΔ στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων;
Με αυτό τον τρόπο σκέφτονται να αντιμετωπίσουν τους Φαντάρους;
Εμείς δηλώνουμε ότι σε κάθε περίπτωση θα μας βρουν μπροστά τους.
Με κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον Στρατό, θα συνεχίσουμε την πάλη για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου  Πολίτη με Στολή.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Εμείς δημοσιεύουμε το κείμενο του ΕΘΝΟΥΣ.
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ένας φαντάρος λιπόθυμος αλλά όχι από καψόνι

Τελευταία Ενημέρωση 05.08.2019 17:55

Τι υποστηρίζουν κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο ethnos.gr για την καταγγελία στο δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος

Διαψεύδουν την είδηση για 15 λιποθυμίες φαντάρων στο στρατόπεδο της Θήβας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο στρατόπεδο Θήβας υπήρξε μόνο ένα λιποθυμικό περιστατικό, αλλά όχι από «καψόνι», όπως γράφτηκε στο δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος. Μάλιστα, κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφέρουν στο ethnos.gr ότι την προηγούμενη Δευτέρα ήταν προγραμματισμένη σε χώρο του στρατοπέδου ομιλία για τους δότες μυελού των οστών. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ένας φαντάρος δεν αισθάνθηκε καλά και λιποθύμησε. Αμέσως, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο γιατρό. 

Ακόμη, στελέχη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ξεκαθαρίζουν ότι το λιποθυμικό περιστατικό δεν είχε καμία σχέση με την παρέλαση που έγινε λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα από τις 12:30 έως τις 13:10, γιατί ο φαντάρος (σ.σ. που είχε λιποθυμήσει περί τις 10:00) δεν ήταν παρών.https://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου