Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

507 Άσσηρο: Κοροϊδεύουν τους φαντάρους, δεν δίνουν φοιτητικές άδειες και παίζουν παιχνίδια με την ζωή μας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από Μονάδα 507 Άσσηρο 
Προσπαθώ από την προηγούμενη εβδομάδα να ασκήσω τα φοιτητικά μου καθήκοντα και ζητάω φοιτητική άδεια 2 ημερών για το κάθε μάθημα, ώστε να έχω τον απαραίτητο χρόνο προετοιμασίας και για να μεταβώ στην γειτονική πόλη για να δώσω τα μαθήματα. Βρίσκομαι σε απόσπαση 2 εβδομάδες σε φυλάκιο. 
Αρχικά ο Αρχιλοχίας παρά τις προσπάθειες του, με ενημέρωσε πως μπορώ 1 δική μου και 1 φοιτητική, στην συνέχεια με είπε μια φοιτητική σκέτο, στην συνέχεια ότι θα γυρίσω Τρίτη και θα υπάρχει η ευχέρεια χρόνου να διεκδικήσω την άδεια μου. 
Στην συνέχεια με ενημέρωσαν ότι θα κάτσω άλλη μια εβδομάδα στο φυλάκιο (3η στην σειρά) και να αιτηθώ από εδώ φοιτητική (κάτι το αδύνατο φυσικά). 
Προσπαθώ να μιλήσω με τους ανώτερους και το 1ο επιτελικό και είτε δεν απαντάνε είτε ρίχνουν το μπαλάκι στους ανώτερους αλλά όταν ζητάω ακρόαση από τους ανώτερους δεν γίνεται. 
Αιτούμαι σύμφωνα με το 158169/2005 άρθρο 12 Παρ 2 (παρέχεται η ευχέρεια στον διοικητή της μονάδας...... 
Να εκτιμά αν συντρέχουν λόγοι για την χορήγηση τους καθώς και η διάρκεια τους κάθε φορά) τα φοιτητικά μου δικαιώματα και 2 μέρες για το κάθε μάθημα. 
Θέλω να συμπληρώσω ότι ο Αρχιλοχίας μου έκανε ότι μπορούσε και ότι δεν τον θεωρώ υπαίτιο για την σύγχυση που επικρατεί και το πρόβλημα επικοινωνίας και το πρόβλημα είναι ότι ίσως και το 75% της δύναμης της μονάδας είναι σε απόσπαση . 
Καθώς επίσης και ότι με όποιους μίλησα κάναν την τυπική προσπάθεια να βοηθήσουν κάτι το οποίο δεν κρίνω επαρκές, καθώς και ότι ο διοικητής μου πιθανώς να μην είναι ενήμερος. 
Στην προηγούμενη μονάδα απέρριψαν την φοιτητική άδεια εξαιτίας των ΣΠΕΝ με την πρόφαση θα πρέπει να τα ξαναπεράσω.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου