Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση της κλοπής στην Λέρο

Ραγδαίες εξελίξεις στην Λέρο σχετικά με την απώλεια στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου, με τον σταθμό Ant1 να αναφέρει ότι οι αρχές είναι ένα βήμα πριν την εξιχνίαση της υπόθεσης.
Διαβάστε επίσης: 

Κλοπή Λέρου: στους ΟΥΚάδες δρουν φασίστες, κλέπτες και συνεργάτες λαθρεμπόρων; diktiospartakos.blogspot.com

Φαίνεται πως οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην εξακρίβωση στοιχείων αναφορικά με την κλοπή του στρατιωτικού υλικού από την ΥΝΤΕΛ, ενώ φαίνεται πως οι δράστες που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι τρεις.

Όπως μεταδίδει ο Ant1, σύμφωνα με πληροφορίες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, φαίνεται πως τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση βρίσκονται στην διάθεση των αρμόδιων αρχών και πρόκειται για ένα πρώην αποθηκάριο ο οποίος πήρε μετάθεση αμέσως μετά τη Λέρο για περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, καθώς και για πρώην δύο ΟΥΚάδες, οι οποίοι έχουν αποστρατευθεί.

Οι πηγές ενημέρωσης του σταθμού Ant1 αναφέρουν ότι υπάρχει διαθέσιμο υλικό από κάμερες, όπου έχει καταγραφεί η αφαίρεση μέρους του υλικού που λείπει.

Πάντως, πληροφορίες από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφέρουν ότι οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη και δεν είναι καθόλου τυχαία η αναφορά στην πρωϊνή ανακοίνωση του ΓΕΝ που έλεγε ότι:

«Τέλος επισημαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη η Προανάκριση από τις καθ ύλην αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές».
Με πληροφορίες: Ant1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου