Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Περίεργοι χαβάδες με την φημολογούμενη απώλεια όπλων από την Λέρο


Γράφει ο mitsos175
"Αντιαρματικά, χειροβομβίδες και πυρομαχικά εκλάπησαν από τη Λέρο!
Δύο αντιαρματικά, χειροβομβίδες και πυρομαχικά έχουν χαθεί από τη βάση του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο! Η ποσότητα των πυρομαχικών που εκλάπησαν δεν είναι “ευκαταφρόνητη” και έχει προκαλέσει όπως είναι φυσικό, συναγερμό στις αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης στο χώρο που φυλάσσονταν τα πυρομαχικά και τα αντιαρματικά όπλα κι αυτό δείχνει ότι πιθανότατα υπήρξε συνεργασία μέσα από τη μονάδα"...
"Επίσης, πρόσφατα εκλάπη οπλισμός σε μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων χωρίς να βρεθεί...
Και φυσικά, τεράστιο ζήτημα υπάρχει με τη διαχείριση του οπλισμού που έχει μοιραστεί τους Εθνοφύλακες.
Όχι μόνο έχουν καταγραφεί φαινόμενα κατασπατάλησης πυρομαχικών, αλλά κυρίως πρέπει να τονίσουμε τις απειλές γνωστών ακροδεξιών κύκλων "να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους" στο Αιγαίο.
Χέρια οπλισμένα...
Όλα αυτά φαντάζουν λεπτομέρεια που πρέπει να αγνοηθεί από την κυβέρνηση ΝΔ που σχεδιάζει να εξοπλίσει χιλιάδες Ακροδεξιούς ως Εθνοφυλακή". diktiospartakos.blogspot.com

To 1974, στην "επιστράτευση", αντί για όπλα, μοίρασαν πέτρες. Μια άποψη ήταν πως φοβόνταν να μοιράσουν όπλα στον κόσμο. Μια άλλη ήταν πως τα όπλα τα βούτηξαν κάποιοι χουνταίοι, οι οποίοι τα πούλησαν στη μαύρη αγορά. Η μια άποψη δεν αναιρεί την άλλη και μπορεί κάλλιστα να ισχύουν και οι δύο. Το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος έκανε μια σωστή παρατήρηση: Η ΝΔ σχεδιάζει να εξοπλίσει χιλιάδες. Σε συνδυασμό με τις διάφορες απόπειρες νοθείας, ο Μητσοτάκης θα κάτσει με το έτσι θέλω πάνω, αδιάφορο, αν θα το ψηφίσουν ξανά ή όχι. Ψήνονται πολλά. Από περιπέτειες με τους γείτονες, μέχρι δικτατορία.

Όμως στο συγκεκριμένο θέμα να προσθέσουμε κάποια πράγματα. Σίγουρα θα την πληρώσουν οι φαντάροι. Αυτοί που δε φταίνε σε τίποτα δηλαδή. Μια σφαίρα να λείπει, τρέχει ολόκληρο στρατόπεδο. Φανταστείτε τώρα πυρομαχικά, αντιαρματικά κοκ. "Θα πήξουν".
Τώρα, αν θα βρουν τα χαμένα; Δεν νομίζω. Ακόμα όμως και να τα βρουν, αν τα πήρε κάποιος φασίστας αξιωματικός, πως θα το πουν; "Ο τάδε βαθμοφόρος βούτηξε όπλα";

Φυσικά τα ΜΜΕ δεν περιμένουν πορίσματα και στοιχεία. Έχουν βγάλει συμπεράσματα, κατηγορώντας πάλι την Αριστερά, τους Αναρχικούς κλπ. Δεν είναι ικανοί δηλαδή ούτε ένα κτήριο να φυλάξουν και τους φταίνε όλοι, όσοι δεν είναι σαν τα μούτρα τους.

Εμείς περιμένουμε να μας δώσουν στοιχεία οι συκοφάντες. Αν δεν το κάνουν, υποθέτουμε κι εμείς πως τα έκρυψαν επίτηδες, για να δημιουργήσουν θέμα. Ακριβώς, προβοκάτσια! Το έχουν ξανακάνει. Μητσοτάκη έχουμε, επιστροφή στο 50.

Επίσης λέμε πως δεν είναι σωστό να γίνει ακόμα πιο δύσκολη η ζωή όσων υπηρετούν τη θητεία τους. Συνήθως κάτι τέτοιες ιστορίες τις σκαρφίζονταν οι ίδιοι οι καραβανάδες, για να φορτώσουν αγγαρείες και σκοπιές τους φαντάρους. "Για να ψαρώσουν οι νέοι και να σφίξουν οι κώλοι των παλιών".

Οπωσδήποτε είμαι επιφυλακτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου