Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Στεφανοβίκειο Βόλου: Η ανθρωπινή ζωή και αξιοπρέπεια απαξιώνονται για την πολεμική μηχανή..

Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων: 
Οι συνεχόμενες καταγγελίες από το Στρατόπεδο Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο Βόλου αποκαλύπτει την κρατική απαξίωση προς τους νέους φαντάρους και τα στελέχη της μονάδας. 
Αυτό είναι το αποτέλεσμα την Αστικής πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που δίνει εκατομμύρια για ΝΑΤΟικους εξοπλισμούς για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πετρελαιάρχων, ενώ θεωρεί αναλώσιμους και πραιτοριανούς τους φαντάρους. 
Επιστολή Καταγγελίας 

Απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης στο Στεφανοβίκειο! 

Οι στρατιώτες εδώ και αρκετούς μήνες είναι σε συνθήκες εμπλοκής (5-1) και κάνουν 3 νούμερα με επιπρόσθετες αγγαρείες. 
Οι ώρες ύπνου είναι μηδενικές και έχουμε έξοδο κάθε πέντε μέρες. 
Το νερό είναι μη πόσιμο εμπλουτισμένο με βαρέα μέταλλα και οι αρμόδιοι δεν κάνουν τίποτα, για να διορθώσουν το πρόβλημα. 
Θυμίζουμε την πρόσφατη καταγγελία για τις άθλιες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν στην μονάδα. Μια καταγγελία που είχε δημοσιευτεί στις 11 Ιουνίου 2019
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Aπειλή Ηπατίτιδας για τους Φαντάρους και εκατομμύρια δολάρια για μεταχειρισμένα ελικόπτερα από τις ΗΠΑ

Αλήθεια, μήπως ο Ανώτατος Στρατιωτικός που έκανε τελευταία φορά ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ στη μονάδα πρέπει να πάρει κολλύριο;;;
Τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν στο Στρατόπεδο Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο Βόλου μας αποκαλύπτουν οι συνάδελφοι.
Σε μια μονάδα πρότυπο που μετατρέπεται σε Πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ [Έρχονται στο Στεφανοβίκειο για 6μηνο Apache, Chinook και Blackhawk του Στρατού των ΗΠΑ (Combat Aviation Company) http://www.myvolos.net] με άριστες συνθήκες φιλοξενίας...
Σε μια μονάδα που εγκαθίστανται τα νέα αμερικανικά μεταχειρισμένα ελικόπτερα KIOWA που αγοράστηκαν για ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ενώ οι Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις τα είχαν για Διάλυση!!!
Ελικόπτερα που αγοράστηκαν και για να υποστηρίξουν τα ενεργειακά σχέδια του ελληνικού αστικού κόσμου και των ΗΠΑ στα Βαλκάνια...
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ  
Σας παραθέτω φωτογραφίες από τις πλέον άθλιες συνθήκες διαβίωσης του στρατοπέδου Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο Βόλου. 
Σε νύξη που έγινε σε ανώτερους και δη Ταγματάρχες για την συνθήκη την οποία βιώνουμε καθημερινώς, η απάντηση τους ήταν:
"Όπως μπόρεσαν και οι προηγούμενοι έτσι θα μπορέσετε και εσείς να ζήσετε εδώ μέσα- δεν θα πάθετε τίποτα, δεν είστε ανίκανοι"
Πλήρη αδιαφορία από τη μεριά ΟΛΩΝ των στελεχών.
Ντροπή για ένα τόσο μεγάλο στρατόπεδο.
Ντροπή για τον Ελληνικό Στρατό και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε τόσα εκατομμύρια για να πάρει τα Kiowa από τους Αμερικανούς, να μην ενδιαφέρεται για τους στρατιώτες!
Και σύντομα έρχονται και οι νέοι συνάδελφοι της Β' ΕΣΣΟ του 2019.
Κοιτάξτε που στέλνουν τα παιδιά.
Θα γυρίσουν με ηπατίτιδα!!!
Αυτή είναι όμως η πραγματικότητα του Ελληνικού Στρατού.
Με τον Αμερικανό πρέσβη να αποκαλύπτει ότι από το 2015 έχουν δαπανηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και μετά ΣΥΡΙΖΑ, 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ για ασκήσεις του ΝΑΤΟ και συνεκπαιδεύσεις των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τις αντίστοιχες των ΗΠΑ, Ισραήλ και ευρωπαϊκών κρατών.
Αλλά οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ φαντάροι ζουν μέσα στη βρώμα και Απειλούνται με Ηπατίτιδα.

Εμείς Απαιτούμε την παρέμβαση του ΑΓΕΣ Καμπά και των Υπουργών Άμυνας Ρήγα-Αποστολάκη.




























































































































ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ - Ενωθείτε Μαζί μας 

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.

Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.

Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου