Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Τo ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο πλευρό του διωκόμενου από τον Στρατό συναγωνιστή Δημήτρη Δημτσιάδη

Τo ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο πλευρό του διωκόμενου από τον Στρατό συναγωνιστή Δημήτρη Δημτσιάδη
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΑΡΝΗΤΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΤΣΙΑΔΗ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/9, 09:00, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για μια ακόμη φορά εκφράζει την Αλληλεγγύη του και στέκεται στο πλευρό του συνεπούς συναγωνιστή του Αντιπολεμικού-Αντιμιλιταριστικού κινήματος, του ολικού αρνητή στράτευσης Δημήτρη Δημτσιάδη.
Δεν είναι δυνατόν να μην καταδικάσουμε την κλιμάκωση της κατασταλτικής δράσης του ελληνικού κράτους Πολέμου-Καταστολής εναντίον του.
Οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ συνεχίζουν την εφαρμογή της αισχρής αυταρχικής αστικής πολιτικής των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που με πρωταγωνιστή τον τότε ΥΕΘΑ Ευ. Βενιζέλο ακολούθησε την πρακτική της Ελληνοκυπριακής αστικής τάξης ποινικοποιώντας την Αντιμιλιταριστική δράση, επιδιώκοντας την εξόντωση αυτής της τάσης του κινήματος με τα επαναλαμβανόμενα πρόστιμα Ανυποταξίας των 6000 ευρώ! 
Μια αηδιαστική και εξίσου παράλογη πρακτική που επικροτούν οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, αλλά επίσης συνυπογράφει το στέλεχος της ΛΑΕ Κ.Ήσυχος, εμπνευστής και βασικός υπεύθυνος για την υλοποίηση των σχετικών προβλέψεων στο νομοσχέδιο για τη θητεία που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ σε δύο νόμους που ψήφισαν για τον Στρατό διατηρούν την Ποινικοποίηση της Αντιμιλιταριστικής δράσης.
Η συγκεκριμένη κατασταλτική πολιτική ξεκίνησε από την Κύπρο.
Τη Μεγαλόνησο που επικεντρώνονται οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί στην Ανατολική Μεσόγειο για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τον έλεγχο θαλάσσιων ενεργειακών-εμπορικών ροών παγκόσμιας σημασίας.
Εκεί λοιπόν που οι Αστοί δείχνουν αποφασισμένοι να θυσιάσουν την νεολαία στις κρεατομηχανές του πολέμου για τα συμφέροντα τους Απαλλάσσουν τους εφοπλιστές και τους γόνους τους από την Υποχρέωση της Στρατιωτικής θητείας.
Βλέπεις για να συμφέροντα τους θα σκοτωθούν οι εργαζόμενοι και η νεολαία.
Για αυτό πρέπει να συντριβεί το Αντιπολεμικό και Αντιμιλιταριστικό κίνημα, ότι εκπροσωπεί ο συναγωνιστής Δημήτρης Δημτσιάδης και το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που γνώρισε και γνωρίζει τις Διώξεις τους.
Μάλιστα, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπαίνει ξανά στο στόχαστρο της αστικής δικαιοσύνης με επίδικο την Πάταξη του Κινήματος των Φαντάρων.
Καλούμε στην ανάπτυξη ενός Μαζικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και φασισμό.
Δεν σκοτωνόμαστε και δεν σκοτώνουμε για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
Κάτω τα χέρια από το Δημήτρη Δημτσιάδη-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ 6000 ευρώ.
Κοινός Αγώνας των εργαζόμενων σε Ελλάδα-Τουρκία ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου και του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Στην κλιμάκωση του κοινωνικού πολέμου και στην απειλή του πολεμικού ολέθρου που συνιστά η κλιμάκωση του ελληνοτουρκικού ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού μόνη απάντηση οι αγώνες του εργατικού διεθνιστικού κινήματος και η Αναγκαιότητα της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου