Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

16η Μεραρχία: ''Κανονικά οι άδειες και οι απαλλαγές" ΜΟΝΟ μετά τη δημοσίευση των καταγγελιών


Ενώ, σε μια μοναδική μεθόδευση η κυβέρνηση της ΝΔ, οι Αστυνομικές, δικαστικές αρχές και το στρατιωτικό κατεστημένο μεθόδευσαν τη Δίκη του Κινήματος των Φαντάρων στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς να μας δώσουν καν τη τη δυνατότητα να εκφράσουμε την άποψη μας, στις 21/11, μέρα του Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων....
Βρίσκοντας αφορμή στη Μήνυση ενός Διοικητή Μονάδας που καταγγέλλονταν από τους υφισταμένους του  ότι μεταξύ άλλων εκδήλωνε επιθετική συμπεριφορά, Παραβίαζε τι διαταγές που προβλέπουν Απαλλαγές των στελεχών μετά από 24ωρη υπηρεσία...
Διοικητής που απαιτεί την Πάταξη του Κινήματος των Φαντάρων και την Απαγόρευση κριτικής στο έργο των Διοικητών μονάδων του Ελληνικού Στρατού....
Αποδεικνύεται καθημερινά ότι όχι μόνο υπάρχει ανάγκη της κινηματικής δράσης των στρατιωτών προκειμένου να Υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα μας.
Αλλά επίσης, μόνο η αμφισβήτηση, η συλλογική πάλη, η Δημοσιοποίηση των Καταγγελιών μπορεί να βάλει Φραγμό στην Αυθαιρεσία και τις Παρανομίες, που πολλές φορές έχουν ως πρωταγωνιστές αυτούς που θα έπρεπε να περιφρουρούν τον  Στρατιωτικό Κανονισμό και τις Διαταγές.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η 16η Μεραρχία.
Εκεί, υπήρξαν καταγγελίες από στελέχη που υπηρετούν σε Τάγματα της ότι οι διοικητές δεν σέβονταν το προσωπικό τους, αυθαιρετούσαν σε ότι έχει να κάνει με τις Άδειες και τις Απαλλαγές.
Όμως, μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών υπήρξε παρέμβαση  του Διοικητή της 16ης Μεραρχίας Πεζικού, του Υποστράτηγου Ιλαρίδη.
Ο Μέραρχος του Βόρειου Έβρου, έχει δώσει εντολή σε όλες τις μονάδες, να μην παρεκκλίνουν από τους κανονισμούς και να χορηγήσουν κανονικά τις άδειες και τις απαλλαγές στα στελέχη τους.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ - Ενωθείτε Μαζί μας 

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.

Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου