Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ματατζής τραυμάτισε μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


φωτο αρχείου
Ο τραυματισμός στο πρόσωπο του Γ.Β., μέλους της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ήταν το αποτέλεσμα της τραμπούκικης επίθεσης των ανδρών των ΜΑΤ, των Πραιτοριανών της κυβέρνησης ΝΔ.
Πιο συγκεκριμένα δεκάδες αγωνιστές βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 11/11, έξω από την ΓΑΔΑ, για να συμπαρασταθούν σε όσους συνέλαβαν τα κατασταλτικά όργανα της ΕΛ.ΑΣ. του Υπουργού ΠΡΟΠΟ Χρυσοχοϊδη, στη βάρβαρη ολοκληρωτικής έμπνευσης επίθεσης Κατάλυσης του Πανεπιστημιακού Ασύλου.

Τους συγκεντρωμένους συναγωνιστές διέταξε Αξιωματικός της Αστυνομίας να ¨διαλυθούν ησύχως...".

Όταν δήλωσαν ότι θα παραμείνουν εκφράζοντας την Αλληλεγγύη τους στους συλληφθέντες συναγωνιστές, δέχτηκαν τη βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ που τους καταδίωξαν έως τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ στους Αμπελοκήπους.

Ενώ "η καταδίωξη" θεώρησαν ότι ολοκληρώθηκε, ένας από τους άνδρες των ΜΑΤ χτύπησε αναίτια, θρασύδειλα και αιφνιδιαστικά στο πρόσωπο, το μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑΡΤΕΥΜΕΝΩΝ.

Ο τραυματισμός και η αιματοχυσία του αντιμετωπίστηκαν από τους παρευρισκόμενους που καταδίκασαν την Τραμπούκικη επίθεση των "αρίστων" της κυβέρνησης ΝΔ.

Εμείς δηλώνουμε την αποφασιστικότητα μας.

Οι τραμπουκισμοί της κυβέρνησης αποκαλύπτουν την πραγματικότητα της πολιτικής της.

Μια αστική πολιτική που θεωρεί τον κόσμο της εργασίας, τους πρόσφυγες-μετανάστες και τα κοινωνικά κινήματα Εσωτερικό Εχθρό.

Εμείς απαντάμε με Κίνημα Μέσα και έξω από τον Στρατό, στο κράτος Άμυνας/Ασφάλειας του κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.

Καλούμε τους Φαντάρους να συμμετέχουν Μαζικά στον Εορτασμό του Πολυτεχνείου, στέλνοντας Ένστολοι στην Πορεία μήνυμα Αγώνα και πραγματικής κινηματικής συνέχειας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου