Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Κυνηγούν τους Πρόσφυγες και Υποδέχονται στην Αλεξανδρούπολη τους Αμερικανούς Δολοφόνους!

Τον πραγματικό ρόλο που παίζει το σύγχρονο Ελληνικό κράτος αναδεικνύουν δύο δραματικά γεγονότα.
Από την μια μεριά η κυβέρνηση ΝΔ μετατρέπει ολόκληρη την επικράτεια σε ένα τεράστιο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Προσφύγων -Μεταναστών υλοποιώντας την πολιτική κλειστών συνόρων της Ευρώπης Φρούριο...
Με τις μειοψηφίες των Ακροδεξιών να κινητοποιούνται βγάζοντας όλη την μισαλλοδοξία, απανθρωπιά στους απελπισμένους των πολέμων και τη Δουλοφροσύνη στους Κυρίαρχους, τον καιροσκοπισμό  τους αναμένοντας τα φράγκα των ιμπεριαλιστών δολοφόνων...
Είναι επομένως χαρακτηριστικοί οι πανηγυρισμοί όλου του αστικού συστήματος εξουσίας, κυβέρνησης ΝΔ και αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ καθώς το USΝS Carson City στην Αλεξανδρούπολη ενεργοποίησε το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Υποδέχονται Μισθοφόρους Δολοφόνους των ΗΠΑ και πανηγυρίζουν γιατί ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ τους είπε για "τη στρατηγική σημασία της Αλεξανδρούπολης και του λιμανιού της". Είχε, μάλιστα, χαρακτηρίσει την Αλεξανδρούπολη κρίσιμο κρίκο για την ενεργειακή ασφάλεια στην Ευρώπη, την περιφερειακή σταθερότητα και την οικονομική ανάπτυξη, οπότε, όπως είχε τονίσει, είναι λογικό οι ΗΠΑ και η Ελλάδα να επιλέξουν την πόλη αυτή για να συνεργαστούν «για την προώθηση της κοινής μας ασφάλειας και των οικονομικών μας συμφερόντων». Σε ό,τι αφορά ειδικότερα το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ο κ. Πάιατ είχε αναφερθεί στην επικείμενη αξιοποίησή του από το ΤΑΙΠΕΔ, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για συμμετοχή των Αμερικανών επενδυτών στην όλη διαδικασία, ενώ είχε τονίσει και τις ευκαιρίες που βλέπουν οι Ηνωμένες Πολιτείες «για τη μελλοντική ιδιωτικοποίηση αυτής της σημαντικής θαλάσσιας υποδομής».



Και ενώ ο Αμερικανός πρέσβης περιγράφει όλους τους πολεμικούς και οικονομικούς τους σχεδιασμούς, αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλου, ότι οι Φαντάροι θα Πολεμήσουν δίπλα στους Μισθοφόρους Δολοφόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Κανένας φαντάρος δεν θα πεθάνει πολεμώντας στο πλευρό των Φονιάδων Αμερικανών



Το USNS Carson City σε αριθμούς

Ένα από τα ειδικευμένα σκάφη του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, το USNS (United States Naval Ship) Carson City ναυπηγήθηκε το 2015, κυρήχθηκε επιχειρησιακό από το 2016 και είναι το έβδομο σκάφος κλάσης Spearhead με τον χαρακτηρισμό expeditionary fast transport. Έχει σαν στόχο κυρίως τη μεταφορά, για αυτό και ανήκει στην αντίστοιχη διοίκηση, τη Military Sealift Command. Το δεύτερο πλοίο που φέρει το όνομα της πόλης Carson City που βρίσκεται στη Νεβάδα των ΗΠΑ, κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Austal USA που βρίσκονται στο Μobile της Alabama και πήρε την ονομασία του στις 16 Ιανουαρίου 2016.

Το Carson City είναι από αλουμίνιο και έχει σχεδιασμό καταμαράν και κατασκευή ειδική από αλουμίνιο σε μεγάλο βαθμό (shallow draft aluminum catamaran). Είναι, δε, ειδικά σχεδιασμένο για επιχειρήσεις ελικοπτέρων και για το λόγο αυτό έχει μεγάλο ελικοδρόμιο, στο οποίο μπορεί να προσγειωθεί μέχρι και ελικόπτερο μέσου μεγέθους. Έχει μήκος 103 και πλάτος 29 μέτρα, μπορεί να μεταφέρει μεγάλο αριθμό στρατιωτών που φτάνει τα 312 άτομα. Χάρη σε ειδική ράμπα είναι εφικτό να φορτωθούν οχήματα, άρματα μάχης ακόμα και ελικόπτερα συγκεκριμένου μεγέθους αλλά και υλικά που είναι εφικτό να ξεφορτωθούν γρήγορα σε μια περιοχή επιχειρήσεων. Μπορεί να φτάσει σε ταχύτητες 43 κόμβων (περίπου 80 χλμ/ώρα) ενώ λειτουργεί και με μεικτό πλήρωμα στελεχών του αμερικάνικου Ναυτικού του Σώματος των Πεζοναυτών και πολιτών.




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συγγραφέας: Via Diplomacy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου