Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Δώρο Εκατομμύρια ευρώ στους στρατιωτικούς και τους φαντάρους βάζουν να πληρώνουν το φαγητό τους


Με ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ευρώ
Αυτός είναι ο τρόπος που επιλέγει η κυβέρνηση της ΝΔ να μετατρέψει τους Στρατιωτικούς σε αγέρωχους και πειθαρχημένους κυνηγούς  μεταναστών-προσφύγων, που πρώτα όμως θα κυνηγούν τους φαντάρους για να εκτελέσουν τις απάνθρωπες διαταγές τους. 
Σκάει λεφτά το Υπουργείο Άμυνας για να εξασφαλίσει ότι οι αξιωματικοί πρόθυμα θα μας διατάζουν να συγκροτούμε τα κοινά περίπολα με τους Αστυνομικούς και τους Τραμπούκους Συνοριοφύλακες.

Για να κλείσουν τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο στους πρόσφυγες που δημιουργούν οι πόλεμοι που συμμετέχουν.
Σκάει λεφτά στους στρατιωτικούς για να μας διατάξουν να γίνουμε εμείς οι Αναλώσιμοι για τις ΑΟΖ, τα Ενεργειακά κοιτάσματα, τα πλούτη του Βαρδινογιάννη και του Λάτση, τα κέρδη των TOTAL, EXXON-MOBIL, ENI.

Για να τους Εξαγοράσει και ενσωματώσει στα πολεμικά και κατασταλτικά της σχέδια, αυτούς, τους πραγματικούς Μισθοφόρους του Ελληνικού Στρατού, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, "βρήκε" τη λύση ξαφνικά.... 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ενέκρινε τις αιτηθείσες ανακατανομές πιστώσεων του προϋπολογισμού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ύψους 3,6 εκατομμυρίων ευρώ, για την άμεση πληρωμή της αποζημίωσης λόγω εκτέλεσης 24ωρης υπηρεσίας τα Σάββατα, Κυριακές, επίσημες αργίες και τις κατά περίπτωση τοπικές αργίες στο μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό του Ελληνικού Στρατού, για το έτος 2019.

Η ρύθμιση αυτή διευθετεί ένα πολυετές πρόβλημα.

Αυτά μας λένε τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια.
Αλήθεια, τι κάνουν οι Στρατιωτικοί στις 24ωρες υπηρεσίες;
Να συγκρίνουμε τι κάνουν οι συνάδελφοι φαντάροι που χώνονται ατελείωτες υπηρεσίες για 20, 25, 30 μέρες...
Χωρίς να παίρνουν ευρώ, χωρίς να παίρνουν έξοδο και χωρίς φυσικά να Απαλλάσσονται από τις υπηρεσίες μετά από την 24ωρη...
Όμως το Υπουργείο Άμυνας δίνει και άλλα λεφτά:  
Και πάλι τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια γράφουν για 

"Δώρο Χριστουγέννων στις Ένοπλες Δυνάμεις: Έκτακτο επίδομα 120 ευρώ"
Θα δοθεί τόσο στο στρατιωτικό όσο και στο πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πόσα είναι αυτά;

10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ευρώ.

Στόχος είναι να προχωρήσει άμεσα η έκδοση διαταγών αποζημίωσης για την εκτέλεση υπηρεσίας ύψους 120 ευρώ τόσο προς το στρατιωτικό, όσο και προς το πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το ποσό αυτό θα δοθεί σε όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, υπό τη μορφή οδοιπορικών.
Την ίδια στιγμή που δίνουν τόσα Εκατομμύρια στους Στρατιωτικούς, βάζουν τους συναδέλφους να πληρώνουν το φαγητό και το νερό, περιορίζουν τα ρούχα που δίνουν στους Νεοσύλλεκτους συναδέλφους, μας υποχρεώνουν να πληρώσουμε εμείς τις πανάκριβες μετακινήσεις που απαιτούνται στο πλαίσιο της Υποχρεωτικής Στράτευσης.
 Συνάδελφοι φαντάροι πρέπει να αντισταθούμε, πρέπει να Αντιδράσουμε.
Η εργατική πάλη εναντίον της αντεργατικής πολιτικής και των Μνημονίων, του κρατικού αυταρχισμού, της πολεμικής εμπλοκής και των τυχοδιωκτισμών στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα είναι Ενιαία, είναι και ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ!
Η πάλη κατά του κράτους του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, εναντίον του επιχειρηματικού κράτους Άμυνας/Ασφάλειας, για την συνολική υπεράσπιση των δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας και των προσφύγων, είναι ενιαία και πρώτιστο Ταξικό Καθήκον. 
Το εργατικό διεθνιστικό αντικαπιταλιστικό αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να παλέψει για την Ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της, τη Διάλυση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Συνάδελφοι φαντάροι σας καλούμε να δώσουμε μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ την πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας. 
Το αίτημα για αμοιβή των φαντάρων στο ύψος του βασικού μισθού, σε συνδυασμό με την πλήρη ασφαλιστική τους κάλυψη-ένσημα και την εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας μετά την απόλυση είναι Απόλυτα Αναγκαίο. 
Πρέπει Εμείς να Αρνηθούμε να παρέχουμε οποιαδήποτε υπηρεσία μας κάνει Υπηρέτες σε Λέσχες Αξιωματικών και Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Πρέπει να Αρνηθούμε κάθε μορφή Εθελοντισμού, εργασίας στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, εργασίας σε κρατικές υπηρεσίες ή των Δήμων.
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
Ο δικό μας δρόμος είναι η υπεράσπιση-διεκδίκηση των δικαιωμάτων του Φαντάρου-πολίτη με Στολή, το Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολογαρχία, ΝΑΤΟ και ΕΕ
Η πλατιά, από τα κάτω ενότητα των εργαζόμενων και της νεολαίας, ανεξάρτητα την εθνικότητα-φυλή-θρήσκευμα για το μπλοκάρισμα της αντεργατικής επίθεσης, της κρατικής τρομοκρατίας και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Είναι μια επιλογή ενάντια σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ.
Αντιπαλεύοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τον αδίστακτο αστικό κόσμο της εκμετάλλευσης και καταπίεσης της εργαζόμενης πλειοψηφίας.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου