Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Στέλεχος σε παράνοια ΚΕΤΧ Πάτρας-Καψόνια από Μισθοφόρο Στρατιώτη χωρίς Διακριτικά!


ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ!
Μετά τους Μπάτσους που βιαιοπραγούν και Παρανομούν, χωρίς να φέρουν Διακριτικά.
Μετά τους Τραμπούκους Συνοριοφύλακες στον Έβρο που βασανίζουν-κλέβουν-Επαναπροωθούν πρόσφυγες-μετανάστες, δρώντας χωρίς Διακριτικά.
Τώρα και καψόνια εναντίον των φαντάρων από Μισθοφόρους Στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων χωρίς να φέρουν Διακριτικά.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ημέρα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, κατά το πρόγραμμα του στρατοπέδου θα πραγματοποιούταν νυχτερινή εκπαίδευση και για εμάς τους εκπαιδευόμενους όσο και για το υπόλοιπο στρατόπεδο. 

Αφού τρώμε 13:30 το μεσημέρι και πηγαίνουμε στη φρουρά για την καθιερωμένη ενημέρωση για τις υπηρεσίες γυρίζουμε πίσω για ξεκούραση. 

Στις 16:00 το απόγευμα μας ξυπνάνε όλους άπαντες να κατέβουμε κάτω με τα όπλα μας γιατί έπρεπε λέει να διαλέξουν κάποια για τη νυχτερινή βολή των στελεχών, που τελικά πραγματοποιήθηκε πολύ πριν την καθιερωμένη ώρα και εκεί οφείλετε ο λόγος για τον οποίο ξυπνήσαμε τόσο νωρίς όπου αποτελεί και ησυχαστήριο. 

Δεν έφταναν αυτό, αλλά κατά την διαδικασία διαλογής όπλων εμφανίστηκε κάποιο στέλεχος ΕΠ.ΟΠ., ο οποίος δεν έχει ουδεμία σχέση με το λόχο και μας μιλούσε άσχημα και υπεροπτικά.

Μας έβαζε να κάνουμε προσοχή ημιανάπαυση σε ρυθμούς καψονιού.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν πως δεν έφερνε κάποια διακριτικά πάνω του παρά μόνο το όνομα στη παραλλαγή . 

Προς τιμήν τους όμως τα στελέχη του λόχου μας όπως και τα όργανα υπηρεσίας ευαισθητοποιήθηκαν επί του θέματος και μας ενημέρωσαν ότι το ζήτημα αυτό θα επιλυθεί. 

Ο σκοπός της αναφοράς αυτής γίνεται για να μην αφήνουν οι στρατιώτες, οι νέοι κυρίως, άτομα χωρίς καμία μόρφωση και παιδιά να πράττουν τέτοιες ενέργειες εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια και τη ψαρωμένη συμπεριφορά εμάς των νέων. Μην αφήνετε τέτοιες συμπεριφορές να σας χαλάνε την διάθεση και την ψυχολογία σας γενικότερα.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα. 

Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.

Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.

Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.

Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού

Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ

για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου